Zoek
  1. boeken
  2. Care To Dare.

Care To Dare. boek PDF

Geschreven door George Kohlrieser

Dit boek direct kopen via deze link.

Care To Dare. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Care To Dare. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Care To Dare.:

Met Care to Dare laten we je zien hoe je het ongelooflijke potentieel van de mensen om je heen kunt benutten door vertrouwen op te bouwen, veranderingen aan te brengen en te inspireren tot het focussen dat de basis vormt voor duurzaam hoog prestatieniveau. Je doet dit door een "Secure Base Leader" te worden die angst vermindert en gezonde risicobevestiging bevordert. Secure Base Leadership werkt op persoonlijk, team- en organisatieniveau. Het is niet alleen een set vaardigheden (het "doen"). Het is vooral een manier van zijn. Je geeft genoeg om mensen te durven laten dromen en bereiken wat ze willen, en hierbij kun je terugkeren naar je menselijkheid. Care to Dare biedt je de mogelijkheid om een veilige basis te creëren waar iedereen zich gedragen en gebruik maken van hun kwaliteiten. Je leert hoe je het risico kunt verminderen, veranderingen kunt aanbrengen en de juiste focus kunt behouden. Met Care to Dare kun je leren om mensen te motiveren, te inspireren, de juiste stappen te zetten en te veranderen op basis van hun doelen. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen een duurzame motivatie hebben en dat ze hun prestaties kunnen verbeteren. Met Care to Dare kun je leren om mensen te helpen om hun doelen te bereiken en hun potentieel te ontwikkelen.

Aantal pagina's

336

Taal

Engels

Uitgever

Onbekend

EAN-Code

9781119961574

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Care To Dare. door George Kohlrieser gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Care To Dare. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Care To Dare. onder EAN-code 9781119961574 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

Care To Dare. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Care To Dare. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Care To Dare. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Care To Dare. in grote mate positief.

Care To Dare. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Care To Dare. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Care To Dare. te kopen.

Het boek Care To Dare. onder EAN code 9781119961574  is geschreven door: George Kohlrieser.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Care To Dare. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Care To Dare. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Care To Dare. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Care To Dare. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Care To Dare.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Care To Dare. aanbieden. De PDF-versie van Care To Dare. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00