Zoek

Casa Ibiza boek PDF

Geschreven door Linda van Rijn

Dit boek direct kopen via deze link

Casa Ibiza boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Casa Ibiza over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Casa Ibiza :

In het familiehuis op Ibiza vindt Anna een onbekende ketting. Is dit het spoor naar de nooit opgeloste dood van haar zusje... Als niet lang na haar moeder ook de vader van Anna de Kee overlijdt, moeten zij en haar broer beslissen wat ze met de mooie vakantievilla van hun ouders op Ibiza doen. Anna besluit erheen te gaan om het huis klaar te maken voor de verhuur. Terwijl haar ex hun zoontje een week meeneemt naar Texel, gaat Anna met haar beste vriendin Ciska naar het eiland waar ze zo veel herinneringen heeft. Ze zijn druk met het huis, maar nemen ook de tijd voor de heerlijke strandjes, het lekkere eten en natuurlijk de feesten op Ibiza. Tijdens het opruimen vindt Anna een ketting die ze niet kent. Die blijkt van Yara te zijn, haar zusje dat op haar negende verdronk in het zwembad van het vakantiehuis. De vondst brengt een stroom herinneringen teweeg en Anna zit ineens met vragen, die ze niet meer aan haar ouders kan stellen. In plaats daarvan komt ze terecht bij een oud-politieman die destijds betrokken was bij het onderzoek. Maar waar ze eigenlijk hoopt op geruststelling en antwoorden, leidt een serie vreemde gebeurtenissen alleen maar tot meer vragen.

Aantal pagina’s

126

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789460687716


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Casa Ibiza door Linda van Rijn gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Casa Ibiza downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Casa Ibiza onder EAN-code 9789460687716 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Casa Ibiza recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Casa Ibiza kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Casa Ibiza recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Casa Ibiza in grote mate positief.

Casa Ibiza is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Casa Ibiza PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Casa Ibiza te kopen.

Het boek Casa Ibiza onder EAN code 9789460687716  is geschreven door: Linda van Rijn.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Casa Ibiza downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Casa Ibiza ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Casa Ibiza beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Casa Ibiza direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Casa Ibiza ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Casa Ibiza aanbieden. De PDF-versie van Casa Ibiza kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00