Zoek
  1. boeken
  2. Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel.

Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. boek PDF

Geschreven door

Dit boek direct kopen via deze link.

Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel.:

De Casio fx-991EX Wetenschappelijke Rekenmachine is een professionele tool met geavanceerde functies voor gebruik binnen HBO/WO-instellingen. Deze rekenmachine heeft een uitgebreid assortiment aan basisfuncties. Op het gebied van wiskunde is er een aantal functies zoals absolute waarde, machtsverheffing, vermogensfunctie, trigonometrische functie en exponentiële berekening. Ook heb je de mogelijkheid om coördinaten te converteren, combinaties en permutaties te maken, priemgetallen te factoriseren en willekeurige getallen te genereren. Verder biedt de rekenmachine ook natuuur- en scheikundegerelateerde functies, wetenschappelijke constanten, metrische conversies, spreadsheet, vergelijkingen, ongelijkheidsberekeningen, basisberekeningen, breukberekeningen en graden-, minuut- en secundaire berekeningen. Ook kun je reciproque berekeningen, percentages berekenen, π berekeningen, irrationele getallen, afrondingsfuncties, optelopdrachten met meerdere statements en continue berekeningen doen. De rekenmachine heeft ook geavanceerde functies zoals transcendentaal nummer, base-n-berekeningen, logische operators, complexe getallenberekeningen, matrixberekeningen, vectorberekeningen, differentiaalrekeningen, integratieberekeningen, statistische gegevens, basisstatistieken, tussentijdse statistieken, geavanceerde statistieken, distributieberekeningen, een geheugen met 9 variabelen en een antwoordgeheugen. De LCD-scherm heeft 3-cijferige kommamarkeringen, Natural Textbook-weergave, pictogrammenu, dot matrix-weergave en hoge resolutie. Daarnaast kun je met de rekenmachine ook negatief teken uitschakelen, rekenresultaten inschakelen en resetten. De Casio fx-991EX Wetenschappelijke Rekenmachine is een uitgebreid en professioneel hulpmiddel voor studenten, leraren en professionals.

Aantal pagina's

Taal

Uitgever

EAN-Code

4971850092322

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. door gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. onder EAN-code 4971850092322 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kantoor & School Bureauaccessoires Rekenmachines Rekenmachines & accessoires Boeken

Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. in grote mate positief.

Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. te kopen.

Het boek Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. onder EAN code 4971850092322  is geschreven door: .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. aanbieden. De PDF-versie van Casio fx-991EX Wetenschappelijke rekenmachine Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00