Zoek
  1. boeken
  2. Charisma Myth.

Charisma Myth. boek PDF

Geschreven door Olivia Fox Cabane

Dit boek direct kopen via deze link.

Charisma Myth. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Charisma Myth. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Charisma Myth.:

Productnaam: Charisma Mythe Productbeschrijving: "Grijpend, helder en vol wijsheid, praktische aanbevelingen en buitengewoon goed gezond verstand, Stephen Kosslyn, directeur van het Center for Study of Behavioral Sciences aan Stanford Cabane heeft ons een grote gunst bewezen. Ze heeft solide wetenschap en verleidelijke verhalen samengevlochten in een instructief behandelen van de rol van charisma in leiderschap - een onderwerp dat (tot nu toe) slecht begrepen was Robert B. Cialdini, auteur van Influence Als u geïnteresseerd bent in het verhogen van uw vermogen om charismatisch te zijn in uw unieke omgeving of werk, zal dit boek u directe vaardigheden geven om te gebruiken Psychology Today Wat als charisma geleerd kan worden? Wat u hier vindt, is het praktische magie: unieke kennis, afkomstig uit verschillende wetenschappen, die onthullen wat charisma echt is en hoe het werkt. U krijgt zowel de inzichten als de technieken die u nodig hebt om deze kennis toe te passen. De wereld zal uw laboratorium worden en elke persoon die u ontmoet, een kans om te experimenteren. De Charisma Mythe is een mix van leuke verhalen, solide wetenschap en praktische tools. Cabane neemt een harde wetenschappelijke benadering van een tot nu toe mystiek onderwerp, waarin wordt behandeld wat charisma echt is, hoe het werkt en welke technieken je kunt gebruiken om deze kennis toe te passen.".

Aantal pagina's

272

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780670922871

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Charisma Myth. door Olivia Fox Cabane gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Charisma Myth. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Charisma Myth. onder EAN-code 9780670922871 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Psychologie Managementboeken Carriere & Succes Populaire psychologie Sociale vaardigheden Cognitieve psychologie Identiteit & Persoonlijkheid Spiritualiteit Communicatie & Presentatie Boeken

Charisma Myth. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Charisma Myth. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Charisma Myth. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Charisma Myth. in grote mate positief.

Charisma Myth. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Charisma Myth. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Charisma Myth. te kopen.

Het boek Charisma Myth. onder EAN code 9780670922871  is geschreven door: Olivia Fox Cabane.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Charisma Myth. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Charisma Myth. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Charisma Myth. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Charisma Myth. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Charisma Myth.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Charisma Myth. aanbieden. De PDF-versie van Charisma Myth. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00