Search
  1. boeken
  2. Chip War.

Chip War. boek PDF

Geschreven door Chris Miller

Dit boek direct kopen via deze link.

Chip War. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Chip War. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Chip War.:

Chip War vertelt het verhaal van een decennialange strijd om de wereldwijd meest vitale bron te controleren: microchip technologie. Grotere conflicten tussen de Verenigde Staten en China worden steeds meer zichtbaar. Dit boek geeft een onthullend kijkje in de verhalen van de architecten achter deze epische strijd. Vanuit hun perspectief, onthult Chip War de impact op de wereldwijde microchip industrie, de concurrentie tussen de VS en China, en de krachtige gevolgen van deze strijd op de internationale handel. Het boek geeft een interessante kijk op de politieke, economische, technologische en sociale veranderingen die door deze strijd worden veroorzaakt. Het boek is geschreven door een team van ervaren journalisten die deze wereldwijde strijd hebben uitgezocht, waaronder interviews met bekende CEO's, politici en technologen, en een grondige analyse van de veranderingen die worden veroorzaakt door deze veranderingen. Chip War biedt een fascinerende blik op de wereldwijde strijd om de microchip industrie, en de gevolgen ervan.

Aantal pagina's

464

Taal

Engels

Uitgever

Scribner Book Company

EAN-Code

9781982172008

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Chip War. door Chris Miller gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Chip War. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Chip War. onder EAN-code 9781982172008 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Technologie & Bouwkunde Computers & Informatica Economie & Financiën Managementboeken Computer hardware Economie Politiek Communicatietechnologie Internationale economie & handel Internationale betrekkingen Electrotechniek Geopolitiek Apparaten & Materialen Boeken

Chip War. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Chip War. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Chip War. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Chip War. in grote mate positief.

Chip War. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Chip War. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Chip War. te kopen.

Het boek Chip War. onder EAN code 9781982172008  is geschreven door: Chris Miller.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Chip War. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Chip War. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Chip War. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Chip War. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Chip War.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Chip War. aanbieden. De PDF-versie van Chip War. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00