Zoek
  1. boeken
  2. Christian Dior.

Christian Dior. boek PDF

Geschreven door Megan Hess

Dit boek direct kopen via deze link.

Christian Dior. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Christian Dior. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Christian Dior.:

Van de iconische New Look van Christian Dior tot de vooruitstrevende ontwerpen die hij creëerde, deze biografie onthult een fascinerende blik op het leven van de modereus. Ontdek details over zijn jeugd in Frankrijk, zijn jaren als modeontwerper en de belangrijkste momenten uit zijn leven. De illustraties van Megan Hess tonen de kledingstukken die hij creëerde alsook de iconische mode-items die hij heeft geïnspireerd. Megan Hess geeft een unieke kijk op de mode-industrie. Haar illustraties zijn gebaseerd op foto's en het werk van Dior. Op deze manier krijgt de lezer een diepere kijk op zijn ontwerpen en hun betekenis in de modewereld. Deze biografie is een must-have voor elke Dior-fan en voor degenen die meer willen weten over de man die de mode voorgoed veranderde.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789021584355

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Christian Dior. door Megan Hess gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Christian Dior. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Christian Dior. onder EAN-code 9789021584355 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Lifestyle Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Media & Entertainment Industrieel ontwerp Mode Ondernemerschap Mode & Textiel Ontwerpers Mode & Design Boeken

Christian Dior. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Christian Dior. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Christian Dior. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Christian Dior. in grote mate positief.

Christian Dior. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Christian Dior. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Christian Dior. te kopen.

Het boek Christian Dior. onder EAN code 9789021584355  is geschreven door: Megan Hess.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Christian Dior. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Christian Dior. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Christian Dior. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Christian Dior. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Christian Dior.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Christian Dior. aanbieden. De PDF-versie van Christian Dior. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00