Zoek
  1. boeken
  2. Coachen als professie.

Coachen als professie. boek PDF

Geschreven door Ien G.M. van der Pol

Dit boek direct kopen via deze link.

Coachen als professie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Coachen als professie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Coachen als professie.:

Coachen als professie is een boek dat je kennis laat maken met de verschillende coachmethoden die er tegenwoordig bestaan. Het boek geeft je antwoorden op veel gestelde vragen over het vakgebied en biedt een diepgaande kijk in de verschillende methoden, technieken en technologieën die worden gebruikt in de professionele coaching. Het boek biedt lezers een inzicht in de wereld van professionele coaching, van de geschiedenis tot de hedendaagse praktijk. Het gaat over zaken zoals de verschillende soorten coaching, de belangrijkste kenmerken en principes, de verschillende stijlen en technieken, en de verschillende ethische kaders. Daarnaast biedt het boek ook kennis over wetenschappelijke onderzoeken, kennis over gerelateerde vakgebieden zoals psychologie en sociologie en ook een gedetailleerd overzicht van de verschillende coachmethoden, zoals systemisch denken, neuro-linguïstisch programmeren, psychodynamische therapie, en nog veel meer. Dit boek geeft lezers een overzichtelijk geheel, een body of knowledge, waarmee je een solide basis kunt leggen voor het verder ontwikkelen van je kennis en vaardigheden als professioneel coach. Dit boek is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in de coachingwereld. Door de heldere structuur en het toegankelijke taalgebruik is het boek ook zeer geschikt voor studenten die de beginsel.

Aantal pagina's

522

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Boom/Nelissen

EAN-Code

9789024402908

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Coachen als professie. door Ien G.M. van der Pol gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Coachen als professie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Coachen als professie. onder EAN-code 9789024402908 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

Coachen als professie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Coachen als professie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Coachen als professie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Coachen als professie. in grote mate positief.

Coachen als professie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Coachen als professie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Coachen als professie. te kopen.

Het boek Coachen als professie. onder EAN code 9789024402908  is geschreven door: Ien G.M. van der Pol.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Coachen als professie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Coachen als professie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Coachen als professie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Coachen als professie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Coachen als professie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Coachen als professie. aanbieden. De PDF-versie van Coachen als professie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00