Zoek
  1. boeken
  2. Coachen waar het pijn doet.

Coachen waar het pijn doet. boek PDF

Geschreven door Ien G.M. van der Pol

Dit boek direct kopen via deze link.

Coachen waar het pijn doet. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Coachen waar het pijn doet. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Coachen waar het pijn doet.:

Coachen waar het pijn doet biedt professionele begeleiders een oplossing voor het verwerken van angst, onrust en onderdrukte emoties die voortkomen uit vroege ervaringen. Het boek is gebaseerd op de Identity-oriented Psychotrauma Therapy (IoPT) van dr. Franz Ruppert, een methode die helpt bij het herstellen van psychische fragmentatie en het ervaren van veiligheid, vertrouwen, verbondenheid, intimiteit, autonomie en zingeving. Auteur Ien G.M. van der Pol is oprichter van Alba-academie en heeft zich gespecialiseerd in vroegkinderlijk trauma en de gevolgen daarvan voor iemands leven, lichaam en geest. Coachen waar het pijn doet biedt professionele begeleiders een manier om te leren hoe zij met de gevolgen van traumatische gebeurtenissen kunnen omgaan. Het boek bevat een stapsgewijze aanpak voor het omgaan met emoties en gedragspatronen die voortkomen uit vroege ervaringen. Daarnaast geeft het inzicht in de verschillende stadia van herstel en de krachtige technieken die kunnen worden gebruikt om deze stadia te doorlopen. De auteur geeft ook tips over hoe begeleiders hun eigen innerlijke processen kunnen bewaken en hoe zij cliënten kunnen ondersteunen met betrekking tot hun eigen persoonlijke hersteltraject. Dit boek is een waardevolle bron van informatie voor coaches en andere begeleiders die werken met mensen die te maken hebben gehad met traumatische gebeurtenissen.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789058755490

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Coachen waar het pijn doet. door Ien G.M. van der Pol gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Coachen waar het pijn doet. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Coachen waar het pijn doet. onder EAN-code 9789058755490 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Managementboeken Specialistische geneeskunde Leiderschap Klinische psychologie Begeleiding Boeken

Coachen waar het pijn doet. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Coachen waar het pijn doet. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Coachen waar het pijn doet. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Coachen waar het pijn doet. in grote mate positief.

Coachen waar het pijn doet. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Coachen waar het pijn doet. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Coachen waar het pijn doet. te kopen.

Het boek Coachen waar het pijn doet. onder EAN code 9789058755490  is geschreven door: Ien G.M. van der Pol.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Coachen waar het pijn doet. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Coachen waar het pijn doet. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Coachen waar het pijn doet. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Coachen waar het pijn doet. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Coachen waar het pijn doet.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Coachen waar het pijn doet. aanbieden. De PDF-versie van Coachen waar het pijn doet. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00