Zoek
  1. boeken
  2. Coaching Habit.

Coaching Habit. boek PDF

Geschreven door Michael Bungay Stanier

Dit boek direct kopen via deze link.

Coaching Habit. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Coaching Habit. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Coaching Habit.:

Productnaam: Coaching Habit. Productbeschrijving: Kijk voor Michaels nieuwe boek, The Advice Trap, dat zich richt op het temmen van je Advice Monster zodat je je langer kunt blijven afvragen en de manier waarop je leidt voorgoed kunt veranderen. In Michael Bungay Staniers Coaching Habit, wordt coaching een regelmatig en informeel onderdeel van je dag, zodat managers en hun teams minder hard hoeven te werken en meer impact kunnen hebben. Met jarenlange ervaring in het trainen van meer dan 10.000 drukke managers over de hele wereld in praktische, dagelijkse coachingvaardigheden, onthult Bungay Stanier hoe je het potentieel van je mensen kunt ontsluiten. Hij ontleedt zeven essentiële coachingvragen om te laten zien hoe je door minder te zeggen en meer te vragen, coachingmethoden kunt ontwikkelen die geweldige resultaten opleveren. * Stel met de Kickstart-vraag direct de juiste vraag in elke conversatie. * Blijf op het juiste pad tijdens elke interactie met de Awe-vraag. * Bespaar uzelf uren met de Lazy-vraag en uren met anderen met de Strategic-vraag. * Ga naar het hart van elke interpersoonlijke of externe uitdaging met de Focus-vraag en de Foundation-vraag. * Zorg er tenslotte ook voor dat anderen je coachingvaardigheden waarderen met de Learning-vraag.

Aantal pagina's

244

Taal

Engels

Uitgever

Box of Crayons

EAN-Code

9780978440749

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Coaching Habit. door Michael Bungay Stanier gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Coaching Habit. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Coaching Habit. onder EAN-code 9780978440749 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Besluitvorming Boeken

Coaching Habit. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Coaching Habit. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Coaching Habit. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Coaching Habit. in grote mate positief.

Coaching Habit. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Coaching Habit. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Coaching Habit. te kopen.

Het boek Coaching Habit. onder EAN code 9780978440749  is geschreven door: Michael Bungay Stanier.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Coaching Habit. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Coaching Habit. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Coaching Habit. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Coaching Habit. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Coaching Habit.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Coaching Habit. aanbieden. De PDF-versie van Coaching Habit. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00