Zoek
  1. boeken
  2. Coachkaarten.

Coachkaarten. boek PDF

Geschreven door Espérance Blaauw

Dit boek direct kopen via deze link.

Coachkaarten. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Coachkaarten. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Coachkaarten.:

De Coachkaarten van Espérance Blaauw zijn al jaren een enorm succes. Meer dan 10.000 exemplaren zijn al verkocht! Deze voordeeluitgave brengt het product onder de aandacht bij een nieuwe generatie coaches, trainers en leidinggevenden. De set bestaat uit 70 fotokaarten met vragen die je aan het denken zetten. De kaarten zijn verdeeld in vijf soorten vragen: talentvragen, toekomstvragen, reflectievragen, positief geformuleerde vragen en negatief geformuleerde vragen. Het doel van alle vragen is om talent in beeld te brengen. Met deze kaarten kun je een effectief instrument inzetten voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ze prikkelen, helpen om te dromen, dagen je uit om eerlijke antwoorden te geven en stimuleren kwaliteiten, idealen en behoeften, waardoor je je vanuit je eigen kracht kunt gaan ontwikkelen. De kaarten zijn te gebruiken tijdens coaching, workshops of trainingen, en ter inspiratie voor krachtige brainstormsessies. Je kunt de kaarten op verschillende manieren gebruiken: individueel, in teams en voor jezelf. Deze kaarten helpen om je te verbinden met je eigen passie, dromen en doelen, waardoor je kunt voelen wat het beste bij je past. Ze brengen je in contact met jezelf en met wat je werkelijk belangrijk vindt.

Aantal pagina's

70

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462722354

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Coachkaarten. door Espérance Blaauw gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Coachkaarten. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Coachkaarten. onder EAN-code 9789462722354 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Vrije tijd & Hobby Managementboeken Onderwijstechnieken Quizzen & Spelletjes Leiderschap Kaartspellen Coaching & Training Boeken

Coachkaarten. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Coachkaarten. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Coachkaarten. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Coachkaarten. in grote mate positief.

Coachkaarten. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Coachkaarten. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Coachkaarten. te kopen.

Het boek Coachkaarten. onder EAN code 9789462722354  is geschreven door: Espérance Blaauw.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Coachkaarten. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Coachkaarten. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Coachkaarten. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Coachkaarten. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Coachkaarten.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Coachkaarten. aanbieden. De PDF-versie van Coachkaarten. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00