Zoek
  1. boeken
  2. Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump.

Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. boek PDF

Geschreven door

Dit boek direct kopen via deze link.

Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump.:

Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump biedt een unieke combinatie van twee spellen in één box. Met deze toolbox kun je als trainer, coach of docent je werkzaamheden efficiënt en effectief uitvoeren. In de box vind je 60 unieke kaarten, elk met een afbeelding aan de ene kant en een kernwaarde aan de andere kant. De kaarten zijn luxe vormgegeven en komen in een mooi groot formaat (A6): 14,8x 10,5 cm. Dankzij dit formaat is het prettig om mee te werken. Met de kaarten kunnen twee verschillende spellen gespeeld worden. Het Foto Associatiespel en het Kernwaardenspel. Beide spellen zijn gericht op het versterken van de persoonlijke ontwikkeling. Door middel van deze spellen krijgen deelnemers inzicht in hun eigen waarden en kernkwaliteiten.

Aantal pagina's

Taal

Uitgever

EAN-Code

9789082529548

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. door gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. onder EAN-code 9789082529548 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Spellen Leerzame Spellen Kaartspellen Pokeren Speelkaarten Managementboeken Organisatiekunde Spellen voor volwassenen Speelgoed Boeken

Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. in grote mate positief.

Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. te kopen.

Het boek Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. onder EAN code 9789082529548  is geschreven door: .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. aanbieden. De PDF-versie van Coachkaarten Fotokaarten associatiekaarten + Kernwaardenspel van Jump. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00