Zoek
  1. boeken
  2. Coco Chanel.

Coco Chanel. boek PDF

Geschreven door Megan Hess

Dit boek direct kopen via deze link.

Coco Chanel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Coco Chanel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Coco Chanel.:

Coco Chanel van Megan Hess bevat een gedetailleerde biografie van de legendarische modeontwerpster. Het boek begint met een korte beschrijving van Chanels jeugd in het Franse dorpje Saumur en haar verhuizing naar Parijs. Daarna volgen korte hoofdstukken over Chanels moeilijke jeugd, haar carrière als modeontwerper en haar verwevenheid met de sociale, politieke en culturele gebeurtenissen van de 20e eeuw. Het boek bevat ook veel informatie over Chanels stijl, haar revolutionaire ontwerpen en haar invloed op de mode-industrie. Bovendien worden er foto's getoond van Chanels ontwerpen, waaronder haar beroemde little black dress, evenals een aantal illustraties en plattegronden van de verschillende Chanel-winkels. Het boek is verder verrijkt met voorbeelden van Chanels werk, interviews en exclusieve foto's uit de persoonlijke collectie van de modeontwerpster.

Aantal pagina's

208

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789021599465

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Coco Chanel. door Megan Hess gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Coco Chanel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Coco Chanel. onder EAN-code 9789021599465 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kunst & Fotografie Lifestyle Biografieën & Waargebeurd Managementboeken Ondernemers & Bedrijven Media & Entertainment Industrieel ontwerp Mode Ondernemerschap Mode & Textiel Ontwerpers Mode & Design Boeken

Coco Chanel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Coco Chanel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Coco Chanel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Coco Chanel. in grote mate positief.

Coco Chanel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Coco Chanel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Coco Chanel. te kopen.

Het boek Coco Chanel. onder EAN code 9789021599465  is geschreven door: Megan Hess.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Coco Chanel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Coco Chanel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Coco Chanel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Coco Chanel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Coco Chanel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Coco Chanel. aanbieden. De PDF-versie van Coco Chanel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00