Zoek
  1. boeken
  2. Collega's en andere ongemakken.

Collega's en andere ongemakken. boek PDF

Geschreven door Roos Vonk

Dit boek direct kopen via deze link.

Collega's en andere ongemakken. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Collega's en andere ongemakken. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Collega's en andere ongemakken.:

Met Collega's en andere ongemakken kun je de psychologische valkuilen op de werkvloer begrijpen en beter navigeren. Roos Vonk combineert kennis van zaken met scherpe observaties en geeft een helder beeld van de machtsverhoudingen, seksuele spanningen, zelfoverschatting, faalangst en hypocrisie op de werkvloer. Met dit boek leer je hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn op je werk. Hoe je een soepele relatie kunt opbouwen met je collega's en de beste versie van hen kunt halen. Je leert ook hoe je kritiek en feedback kunt omarmen en hoe je op een empathische manier kunt omgaan met negativiteit en kuddegedrag. Ook krijg je handige tips over hoe je afschuiven kunt voorkomen en hoe je met respectvolle communicatie kunt navigeren in ongemakkelijke situaties. Met Collega's en andere ongemakken krijg je een uniek inzicht in de psychologische valkuilen op de werkvloer en leer je hoe je ze kunt omzeilen. Je leert hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn op je werk, hoe je een soepele relatie kunt opbouwen met je collega's en hoe je op een empathische manier kunt omgaan met negativiteit en kuddegedrag. Dit boek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betere samenwerking met collega's. Met Collega's en andere ongemakken krijg je een kijkje in de psychologische valkuilen op de werkvloer en leer je hoe je ze kunt vermijden. Roos Vonk combineert kennis van zaken met scherpe observaties en geeft een helder beeld van wat er speelt op het werk. Met de tips en inzichten uit dit boek kun je de beste versie van jezelf zijn op je werk, je kunt een soepele relatie opbouwen met je colleg.

Aantal pagina's

215

Taal

Nederlands

Uitgever

Maven Publishing

EAN-Code

9789491845543

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Collega's en andere ongemakken. door Roos Vonk gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Collega's en andere ongemakken. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Collega's en andere ongemakken. onder EAN-code 9789491845543 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Psychologie Managementboeken Organisatiekunde Boeken

Collega's en andere ongemakken. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Collega's en andere ongemakken. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Collega's en andere ongemakken. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Collega's en andere ongemakken. in grote mate positief.

Collega's en andere ongemakken. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Collega's en andere ongemakken. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Collega's en andere ongemakken. te kopen.

Het boek Collega's en andere ongemakken. onder EAN code 9789491845543  is geschreven door: Roos Vonk.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Collega's en andere ongemakken. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Collega's en andere ongemakken. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Collega's en andere ongemakken. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Collega's en andere ongemakken. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Collega's en andere ongemakken.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Collega's en andere ongemakken. aanbieden. De PDF-versie van Collega's en andere ongemakken. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00