Zoek
  1. boeken
  2. Compendium Nederlands faillissementsrecht.

Compendium Nederlands faillissementsrecht. boek PDF

Geschreven door R.M. Wibier

Dit boek direct kopen via deze link.

Compendium Nederlands faillissementsrecht. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Compendium Nederlands faillissementsrecht. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Compendium Nederlands faillissementsrecht.:

Deze titel geeft een gedetailleerd overzicht van alle relevante leerstukken van het faillissementsrecht in Nederland. Het is een geactualiseerde 2e druk met de WHOA-procedure. Het compendium biedt een compleet overzicht van het faillissementsrecht, zonder in details te verzanden. Dit maakt het ideaal voor studenten en professionals die het belangrijkste van het faillissementsrecht willen weten. Verschillende relevante onderwerpen worden uitgebreid behandeld, inclusief de faillietverklaring, de hoofdrolspelers, de boedel, de verificatie van vorderingen, de separatisten, de bestuurdersaansprakelijkheid, het akkoord in faillissement, het akkoord in surseance en door middel van een WHOA-procedure, de pauliana en de verrekening. Deze titel is makkelijk doorzoekbaar, waardoor je snel en gemakkelijk de informatie kunt vinden die je nodig hebt. De hoofdtekst maakt gebruik van de rechtspraak van de Hoge Raad, zodat je arresten niet steeds apart hoeft op te zoeken. Compendium van het Nederlands faillissementsrecht is bedoeld voor studenten, maar ook praktijkjuristen kunnen hier veel aan hebben. Het is een geweldige houvast of geheugensteun voor iedereen die zich bezighoudt met faillissementsrecht.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

EAN-Code

9789013157567

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Compendium Nederlands faillissementsrecht. door R.M. Wibier gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Compendium Nederlands faillissementsrecht. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Compendium Nederlands faillissementsrecht. onder EAN-code 9789013157567 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Rechten Ondernemingsrecht Jurisprudentie & Algemene onderwerpen Boeken

Compendium Nederlands faillissementsrecht. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Compendium Nederlands faillissementsrecht. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Compendium Nederlands faillissementsrecht. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Compendium Nederlands faillissementsrecht. in grote mate positief.

Compendium Nederlands faillissementsrecht. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Compendium Nederlands faillissementsrecht. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Compendium Nederlands faillissementsrecht. te kopen.

Het boek Compendium Nederlands faillissementsrecht. onder EAN code 9789013157567  is geschreven door: R.M. Wibier.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Compendium Nederlands faillissementsrecht. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Compendium Nederlands faillissementsrecht. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Compendium Nederlands faillissementsrecht. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Compendium Nederlands faillissementsrecht. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Compendium Nederlands faillissementsrecht.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Compendium Nederlands faillissementsrecht. aanbieden. De PDF-versie van Compendium Nederlands faillissementsrecht. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00