Search
  1. boeken
  2. Conflicthantering en mediation.

Conflicthantering en mediation. boek PDF

Geschreven door G. Apol

Dit boek direct kopen via deze link.

Conflicthantering en mediation. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Conflicthantering en mediation. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Conflicthantering en mediation.:

Conflicthantering en mediation biedt een brede inleiding in een vakgebied dat steeds belangrijker wordt. Het boek behandelt theorieën rondom communicatie, conflict en conflictpreventie en geeft een grondig beeld van wat bij conflicthantering en mediation komt kijken. Ook worden verschillende terreinen van mediation behandeld, zoals mediation bij echtscheiding of arbeidsconflicten. De vele praktijkvoorbeelden dragen bij aan het duidelijk maken van het geleerde. Deze uitgave is geheel geactualiseerd. Er zijn nieuwe cases en voorbeelden opgenomen en meer aandacht voor moderne communicatie. Ook is er in deze editie aandacht voor strafrechtmediation en is het thema interculturele conflicten verder uitgebouwd. Hoofdstukken over macht en onmacht in mediation en de relatie tussen verlies en conflict zijn toegevoegd. De inhoud is gericht op studenten en net afgestudeerden van verschillende hbo-opleidingen waarbij het werken met mensen centraal staat. Dankzij de vele praktijksituaties en voorbeelden is het boek zeer toegankelijk en werkbaar. Door de opdrachten in het boek en op de bijbehorende website kan het geleerde geoefend en eigen gemaakt worden. Conflicthantering en mediation biedt een uitgebreid overzicht van het vakgebied en is daarmee een waardevolle aanvulling voor iedereen die werkzaam is in een omgeving waar mensen met elkaar in contact komen.

Aantal pagina's

232

Taal

Nederlands

Uitgever

Coutinho

EAN-Code

9789046906125

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Conflicthantering en mediation. door G. Apol gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Conflicthantering en mediation. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Conflicthantering en mediation. onder EAN-code 9789046906125 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Sociologie Interdisciplinaire studies Communicatiekunde Boeken

Conflicthantering en mediation. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Conflicthantering en mediation. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Conflicthantering en mediation. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Conflicthantering en mediation. in grote mate positief.

Conflicthantering en mediation. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Conflicthantering en mediation. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Conflicthantering en mediation. te kopen.

Het boek Conflicthantering en mediation. onder EAN code 9789046906125  is geschreven door: G. Apol.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Conflicthantering en mediation. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Conflicthantering en mediation. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Conflicthantering en mediation. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Conflicthantering en mediation. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Conflicthantering en mediation.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Conflicthantering en mediation. aanbieden. De PDF-versie van Conflicthantering en mediation. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00