Zoek
  1. boeken
  2. Contagious.

Contagious. boek PDF

Geschreven door Jonah Berger

Dit boek direct kopen via deze link.

Contagious. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Contagious. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Contagious.:

Contagious is een boek geschreven door professor Berger van Wharton die de lezer meeneemt op een reis om de zes stappen te ontdekken die producten of ideeën aantrekkelijk en verspreidbaar maken. In dit boek worden vragen beantwoord als 'Waarom krijgen sommige producten meer mond-tot-mond reclame dan andere? Waarom gaat sommige online content viraal?' Met deze krachtige technieken krijgt de lezer een kans om veel meer verkeer en bekendheid te genereren voor hun producten of ideeën. Berger onderzoekt in dit boek verschillende verhalen en gebruikt zijn eigen ervaringen om een ​​veelzijdig perspectief te bieden. Hij gebruikt specifieke voorbeelden om zijn theorieën te illustreren en de lezer een diepgaand inzicht te geven in de kracht van 'word of mouth'. Contagious leert ook hoe je kunt voorspellen of een idee of product succesvol wordt. Met behulp van deze kennis kunnen productontwikkelaars hun producten aanpassen, zodat ze beter aansluiten bij de behoeften van hun doelgroep.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Simon + Schuster Inc.

EAN-Code

9781451686586

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Contagious. door Jonah Berger gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Contagious. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Contagious. onder EAN-code 9781451686586 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Managementboeken Media Sales & Marketing Reclame Boeken

Contagious. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Contagious. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Contagious. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Contagious. in grote mate positief.

Contagious. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Contagious. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Contagious. te kopen.

Het boek Contagious. onder EAN code 9781451686586  is geschreven door: Jonah Berger.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Contagious. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Contagious. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Contagious. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Contagious. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Contagious.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Contagious. aanbieden. De PDF-versie van Contagious. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00