Zoeken
  1. boeken
  2. Corporate Rebels.

Corporate Rebels. boek PDF

Geschreven door Joost Minnaar

Dit boek direct kopen via deze link.

Corporate Rebels. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Corporate Rebels. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Corporate Rebels.:

Corporate Rebels is een boek dat je meeneemt op een avontuurlijke reis met Joost Minnaar en Pim de Morree. De twee besloten in de zomer van 2015 om hun vertrouwde maar frustrerende banen op te zeggen en op zoek te gaan naar de meest inspirerende organisaties, managementgoeroes, vooraanstaande wetenschappers, tegendraadse ondernemers en CEO's. Het boek laat je meelezen met hun reis en leert je wat ze te weten kwamen. Corporate Rebels is geschreven om een nieuwe generatie werknemers te inspireren en te laten zien dat werk leuker, beter en inspirerender kan zijn. Het boek bevat een gevarieerde verzameling interviews met een verscheidenheid aan mensen, van bruisende start-ups tot gevestigde bedrijven. De interviews zijn afgewisseld met persoonlijke verhalen, waarin de auteurs hun eigen avonturen en gedachten deelden. Zij delen hun meest waardevolle lessen en inzichten om ervoor te zorgen dat de lezers zelf aan de slag kunnen met creatief denken en innoveren. Door het verhalende karakter van het boek is het een leuke en onderhoudende leeservaring.

Aantal pagina's

224

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047011316

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Corporate Rebels. door Joost Minnaar gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Corporate Rebels. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Corporate Rebels. onder EAN-code 9789047011316 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Populaire psychologie Sociale psychologie Bedrijfskunde Strategie Boeken

Corporate Rebels. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Corporate Rebels. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Corporate Rebels. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Corporate Rebels. in grote mate positief.

Corporate Rebels. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Corporate Rebels. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Corporate Rebels. te kopen.

Het boek Corporate Rebels. onder EAN code 9789047011316  is geschreven door: Joost Minnaar.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Corporate Rebels. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Corporate Rebels. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Corporate Rebels. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Corporate Rebels. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Corporate Rebels.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Corporate Rebels. aanbieden. De PDF-versie van Corporate Rebels. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00