Zoek

Creatief schrijven boek PDF

Geschreven door Roy Ishak

Dit boek direct kopen via deze link

Creatief schrijven boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Creatief schrijven over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Creatief schrijven:

In dit langverwachte boek onthult '8-figure' copywriter Roy Ishak hoe je een originele en onderscheidende schrijfstijl ontwikkelt. Stap-voor-stap, met soms een grap. Je hebt boeken over copywriting die soms een hoofdstukje wijden aan creatief schrijven. En je hebt boeken over creatief schrijven die voor iedereen zijn: auteurs, journalisten etc. Ben jij een copywriter en wil je méér variatie aanbrengen in je teksten? Writer's blocks doorbreken? Of een schrijfstijl ontwikkelen die uitblinkt? Dan biedt de huidige vakliteratuur dus óf te weinig tips óf te veel onbruikbare tips. Dit boek brengt hier verandering in. Dit is het eerste Nederlandstalige boek in 15 jaar dat zich 100% focust op marketingteksten: website-content, nieuwsbrieven, Facebook-berichten, you name it. Je treft hierin 57 invalshoeken, een kruiwagen vol praktische schrijftips én het (nooit eerder vertoonde) denkproces achter creatieve teksten. Hierdoor kun je alle leerstof direct toepassen in je dagelijkse werk. "Dit boek zou verplichte kost moeten zijn." – Robin Timmers, copywriter "Een meesterwerk." – Robin Bouwman, Facebook Advertising specialist "Lang geleden dat ik creatief zo getriggerd ben." – Caroline de Vente, content marketeer "Het is alsof Google z'n algoritme openbaar maakt." – Arjan Jonker, SEO-tekstschrijver "Het plezier straalt ervan af." – Arthur Snaauw, bestuurslid Tekstnet

Aantal pagina’s

208

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789083149905


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Creatief schrijven door Roy Ishak gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Creatief schrijven downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Creatief schrijven onder EAN-code 9789083149905 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Creatief schrijven recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Creatief schrijven kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Creatief schrijven recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Creatief schrijven in grote mate positief.

Creatief schrijven is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Creatief schrijven PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Creatief schrijven te kopen.

Het boek Creatief schrijven onder EAN code 9789083149905  is geschreven door: Roy Ishak .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Creatief schrijven downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Creatief schrijven ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Creatief schrijven beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Creatief schrijven direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Creatief schrijven?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Creatief schrijven aanbieden. De PDF-versie van Creatief schrijven kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00