Zoeken
  1. boeken
  2. Culture Map.

Culture Map. boek PDF

Geschreven door Erin Meyer

Dit boek direct kopen via deze link.

Culture Map. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Culture Map. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Culture Map.:

Culture Map is een uniek boek voor internationale ondernemers. In deze vermakelijke en leerzame gids biedt internationale business-expert Erin Meyer praktische tactieken en strategieën om culturele barrières te overwinnen en zo succesvol te zijn. In een wereld die steeds meer globaliseert, vereist succes in zaken het kennen en begrijpen van andere culturen. Met Culture Map krijg je een compleet overzicht van de verschillende culturele kenmerken die belangrijk zijn voor internationale bedrijven. Het boek behandelt onderwerpen zoals communicatie, managementstijlen, conflicthantering en samenwerking in internationale teams. Al deze aspecten worden grondig uitgelegd, waardoor je een dieper begrip krijgt van wat er gebeurt als je met mensen van verschillende culturen werkt. De auteur biedt ook een praktische aanpak voor het succesvol navigeren door verschillende cultuur. Je leert hoe je kunt gebruiken wat je al weet over je eigen cultuur en hoe je dit kunt toepassen in andere culturen. Hiermee krijg je inzicht in hoe je een effectieve interculturele communicatie kunt creëren. Culture Map biedt een waardevolle bron van informatie voor iedereen die zaken doet in het buitenland. Met de tips en adviezen van de auteur leer je hoe je culturele verschillen kunt overwinnen, en zo het succes van je bedrijf kunt vergroten.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

PublicAffairs,U.S.

EAN-Code

9781610392761

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Culture Map. door Erin Meyer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Culture Map. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Culture Map. onder EAN-code 9781610392761 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Managementboeken Boeken

Culture Map. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Culture Map. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Culture Map. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Culture Map. in grote mate positief.

Culture Map. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Culture Map. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Culture Map. te kopen.

Het boek Culture Map. onder EAN code 9781610392761  is geschreven door: Erin Meyer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Culture Map. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Culture Map. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Culture Map. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Culture Map. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Culture Map.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Culture Map. aanbieden. De PDF-versie van Culture Map. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00