Zoek
  1. boeken
  2. DAMA-DMBOK.

DAMA-DMBOK. boek PDF

Geschreven door DAMA International

Dit boek direct kopen via deze link.

DAMA-DMBOK. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek DAMA-DMBOK. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van DAMA-DMBOK.:

De Data Management Body of Knowledge (DAMA-DMBOK2) biedt een uitgebreid beeld van de uitdagingen, complexiteiten en waarde van effectief datamanagement. Organisaties van vandaag erkennen dat het beheren van gegevens cruciaal is voor hun succes. Ze erkennen dat gegevens waarde hebben en willen hiervan gebruikmaken. Aangezien onze mogelijkheid en behoefte om gegevens te creëren en te exploiteren is toegenomen, is ook de behoefte aan betrouwbare datamanagementpraktijken toegenomen. De tweede editie van de Handleiding van DAMA International voor de Data Management Body of Knowledge (DMBOK2) actualiseert en verrijkt de zeer succesvolle DMBOK1. Een toegankelijk, gezaghebbend naslagwerk geschreven door leidende denkers in het veld en uitgebreid gerecenseerd door leden van DAMA, brengt DMBOK2 materialen samen die de uitdagingen van datamanagement uitgebreid beschrijven en hoe deze tegemoet te komen door: • Het definiëren van een set gidsprincipes voor datamanagement en beschrijven hoe deze principes binnen de datamanagementfunctionele gebieden kunnen worden toegepast. • Het bieden van een functioneel kader voor de implementatie van ondernemingsdatamanagementpraktijken; inclusief wijdverbreide praktijken, methoden en technieken, functies, rollen, leveringen en metrieken.• Het vaststellen van een gemeenschappelijke vocabulaire voor datamanagementconcepten en het dienen als.

Aantal pagina's

626

Taal

Engels

Uitgever

Technics Publications Llc

EAN-Code

9781634622349

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van DAMA-DMBOK. door DAMA International gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt DAMA-DMBOK. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van DAMA-DMBOK. onder EAN-code 9781634622349 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Computertechnologie Databases Systeemanalyse & systeemontwerp Boeken

DAMA-DMBOK. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als DAMA-DMBOK. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de DAMA-DMBOK. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor DAMA-DMBOK. in grote mate positief.

DAMA-DMBOK. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de DAMA-DMBOK. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van DAMA-DMBOK. te kopen.

Het boek DAMA-DMBOK. onder EAN code 9781634622349  is geschreven door: DAMA International.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van DAMA-DMBOK. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van DAMA-DMBOK. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van DAMA-DMBOK. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van DAMA-DMBOK. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van DAMA-DMBOK.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van DAMA-DMBOK. aanbieden. De PDF-versie van DAMA-DMBOK. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00