Zoek
  1. boeken
  2. Dare to Lead.

Dare to Lead. boek PDF

Geschreven door Brené Brown

Dit boek direct kopen via deze link.

Dare to Lead. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Dare to Lead. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Dare to Lead.:

Dare to Lead is een revolutie in leiderschap. Het boek van Brené Brown, dat de resultaten van haar onderzoek naar leiderschap, kwetsbaarheid en vertrouwen presenteert, biedt een uniek perspectief op leiderschap. Haar onderzoek toont aan dat een leider die kwetsbaar durft te zijn, meer vertrouwen genereert en een omgeving creëert waarin mensen zich veilig voelen om hun beste werk te leveren. In Dare to Lead leert Brené lezers hoe ze kwetsbaarheid kunnen omarmen en leren omgaan met onzekerheid, fouten maken en opnieuw beginnen. Ze laat lezers ook zien hoe ze anderen kunnen aanmoedigen om kwetsbaar te zijn in hun leiderschap. Dare to Lead bevat ook praktische gereedschappen en tips om een kwetsbare leider te worden. Brené biedt ook concrete voorbeelden van leiders die kwetsbaarheid hebben omarmd en de voordelen daarvan hebben ervaren. Deze ervaringen zijn te vinden in organisaties van kleine start-ups tot non-profit organisaties en Fortune 50 bedrijven. Met Dare to Lead krijgt u alle kennis en technieken die u nodig hebt om een effectieve kwetsbare leider te worden. U zult leren hoe u een omgeving creëert waarin iedereen zich veilig voelt om deel te nemen aan het leiderschapsproces. U zult ook leren hoe u mensen aanmoedigt om hun potentieel te verkennen en te gebruiken. Kortom, als u op zoek bent naar een manier om een effect.

Aantal pagina's

320

Taal

Engels

Uitgever

Vermilion

EAN-Code

9781785042140

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Dare to Lead. door Brené Brown gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Dare to Lead. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Dare to Lead. onder EAN-code 9781785042140 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Geluk & Zelfvertrouwen Leiderschap Boeken

Dare to Lead. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Dare to Lead. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Dare to Lead. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Dare to Lead. in grote mate positief.

Dare to Lead. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Dare to Lead. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Dare to Lead. te kopen.

Het boek Dare to Lead. onder EAN code 9781785042140  is geschreven door: Brené Brown.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Dare to Lead. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Dare to Lead. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Dare to Lead. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Dare to Lead. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Dare to Lead.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Dare to Lead. aanbieden. De PDF-versie van Dare to Lead. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00