Zoek
  1. boeken
  2. De 5 frustraties van teamwork.

De 5 frustraties van teamwork. boek PDF

Geschreven door Patrick Lencioni

Dit boek direct kopen via deze link.

De 5 frustraties van teamwork. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De 5 frustraties van teamwork. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De 5 frustraties van teamwork.:

Met de vijf frustraties van teamwork legt Patrick Lencioni de kern van samenwerking in teams bloot. In deze parabel volgen we Catherine Petersen, de CEO van een bedrijf, die worstelt met een team dat in conflict is geraakt en de hele organisatie negatief beïnvloedt. Lencioni gebruikt de parabel om de verschillende obstakels bloot te leggen die de samenwerking saboteren. Zoals het gebrek aan betrokkenheid, het afschuiven van verantwoordelijkheid en het niet-resultaatgericht werken. Lencioni geeft ons een krachtige boodschap voor iedereen die in of met teams werkt. Hij werkt het onderliggende model uit, waardoor wij beter begrijpen hoe deze hindernissen ontstaan en hoe we ze kunnen overwinnen. Het boek biedt concrete tips en suggesties voor het verbeteren van de samenwerking en het behalen van betere resultaten in teams. Het boek geeft ook inzicht in hoe verantwoordelijkheden kunnen worden verdeeld en hoe teams met verschillende perspectieven beter kunnen samenwerken.

Aantal pagina's

208

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047001966

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De 5 frustraties van teamwork. door Patrick Lencioni gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De 5 frustraties van teamwork. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De 5 frustraties van teamwork. onder EAN-code 9789047001966 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

De 5 frustraties van teamwork. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De 5 frustraties van teamwork. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De 5 frustraties van teamwork. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De 5 frustraties van teamwork. in grote mate positief.

De 5 frustraties van teamwork. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De 5 frustraties van teamwork. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De 5 frustraties van teamwork. te kopen.

Het boek De 5 frustraties van teamwork. onder EAN code 9789047001966  is geschreven door: Patrick Lencioni.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De 5 frustraties van teamwork. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De 5 frustraties van teamwork. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De 5 frustraties van teamwork. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De 5 frustraties van teamwork. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De 5 frustraties van teamwork.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De 5 frustraties van teamwork. aanbieden. De PDF-versie van De 5 frustraties van teamwork. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00