Zoeken
  1. boeken
  2. De 5 seconderegel.

De 5 seconderegel. boek PDF

Geschreven door Mel Robbins

Dit boek direct kopen via deze link.

De 5 seconderegel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De 5 seconderegel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De 5 seconderegel.:

De 5 seconderegel is een revolutionaire methode die Mel Robbins heeft ontwikkeld om je leven te veranderen door je mindset aan te passen. Haar methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en helpt je om je angsten te overwinnen, je doelen te bereiken en de beste versie van jezelf te worden. Je leert hoe je je focus kunt verplaatsen van negatieve naar positieve gedachten. Mel Robbins helpt je om je acties te versnellen als je je comfortzone wilt verlaten, om je angsten te overwinnen en om je doelen te bereiken. Je leert hoe je je vermoeidheid en twijfel kunt overwinnen, en hoe je constructieve acties kunt ondernemen om je leven te verbeteren. Met De 5 seconderegel leer je ook hoe je je productiviteit kunt verhogen door je tijd beter te plannen en te structurëren. Je leert hoe je je persoonlijke doelen kunt stellen, hoe je je dromen kunt verwezenlijken en hoe je je leven kunt verbeteren. Deze methode geeft je de tools om je leven te veranderen, zodat je gelukkiger en succesvoller wordt.

Aantal pagina's

272

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789021593418

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De 5 seconderegel. door Mel Robbins gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De 5 seconderegel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De 5 seconderegel. onder EAN-code 9789021593418 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Managementboeken Carriere & Succes Mindfulness Geluk & Zelfvertrouwen Populaire psychologie Sociale vaardigheden Spiritualiteit Leiderschap Stress & Burn-out Meditatie Boeken

De 5 seconderegel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De 5 seconderegel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De 5 seconderegel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De 5 seconderegel. in grote mate positief.

De 5 seconderegel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De 5 seconderegel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De 5 seconderegel. te kopen.

Het boek De 5 seconderegel. onder EAN code 9789021593418  is geschreven door: Mel Robbins.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De 5 seconderegel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De 5 seconderegel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De 5 seconderegel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De 5 seconderegel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De 5 seconderegel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De 5 seconderegel. aanbieden. De PDF-versie van De 5 seconderegel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00