Zoeken
  1. boeken
  2. De baas over je lijf.

De baas over je lijf. boek PDF

Geschreven door Melanie Meijer

Dit boek direct kopen via deze link.

De baas over je lijf. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De baas over je lijf. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De baas over je lijf.:

Met "De baas over je lijf" kunnen kinderen inzicht krijgen in de afbakening van hun lichaam en grenzen. Alle kennis die nodig is om de regie over het eigen lichaam te nemen, komt aan bod. Het boek bevat veel informatie, zoals informatie over lichamelijke ontwikkeling, seksuele ontwikkeling, geslachtsdelen en seksuele handelingen. Het boek bevat ook veel oefeningen, zoals het maken van een eigen affiche, het schrijven van een gedicht en het opstellen van een seksuele zelfzorgplan. Kinderen leren hierdoor om hun eigen grenzen te bepalen en om zelf te kunnen beslissen over hun lichaam. Door middel van verhalen, illustraties, oefeningen en spelletjes wordt de informatie op een leuke en interactieve manier verpakt. Kinderen leren hierdoor op een speelse en toegankelijke manier hoe ze om moeten gaan met hun eigen lichaam. De technieken die in het boek worden besproken, kunnen zowel thuis als op school worden toegepast. Met "De baas over je lijf" kunnen kinderen zelf bepalen wat ze willen met hun lichaam. Het boek helpt kinderen om de regie over hun eigen lichaam terug te nemen, om hun grenzen te leren kennen en om hun eigen seksuele zelfzorgplan op te stellen.

Aantal pagina's

95

Taal

Nederlands

Uitgever

Niño

EAN-Code

9789085606703

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De baas over je lijf. door Melanie Meijer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De baas over je lijf. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De baas over je lijf. onder EAN-code 9789085606703 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Weten & Leren Boeken

De baas over je lijf. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De baas over je lijf. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De baas over je lijf. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De baas over je lijf. in grote mate positief.

De baas over je lijf. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De baas over je lijf. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De baas over je lijf. te kopen.

Het boek De baas over je lijf. onder EAN code 9789085606703  is geschreven door: Melanie Meijer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De baas over je lijf. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De baas over je lijf. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De baas over je lijf. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De baas over je lijf. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De baas over je lijf.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De baas over je lijf. aanbieden. De PDF-versie van De baas over je lijf. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00