Zoek
  1. boeken
  2. De baas van de piekerfabriek.

De baas van de piekerfabriek. boek PDF

Geschreven door Margreet van der Veen

Dit boek direct kopen via deze link.

De baas van de piekerfabriek. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De baas van de piekerfabriek. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De baas van de piekerfabriek.:

Het doeboek De baas van de piekerfabriek is bedoeld om kinderen te helpen bij het loslaten van hun piekergedachten. Het boek bevat verschillende oefeningen waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen. Naast de oefeningen bevat het boek ook verschillende tips en trucs om mee om te gaan met piekergedachten. Daarnaast bevat het boek ook voorbeelden die kinderen helpen om hun eigen gedachten beter in de hand te krijgen. Het boek is geschikt voor kinderen van 7 tot ongeveer 10 jaar. De oefeningen in De baas van de piekerfabriek zijn ontworpen door Margreet van der Veen, een ervaren kinder- en jeugdtherapeute. Zij weet als geen ander wat er nodig is om kinderen te helpen bij het omgaan met hun piekergedachten. Door de oefeningen samen met het kind te doen, krijgt het kind de kans om zelf controle te krijgen over zijn gedachten. Daarnaast leert het kind hoe het om kan gaan met de zorg en onrust die het gepieker veroorzaakt. Al deze oefeningen en tips kunnen ervoor zorgen dat kinderen weer meer ruimte krijgen om te genieten van het leven.

Aantal pagina's

48

Taal

Nederlands

Uitgever

Niño

EAN-Code

9789085606789

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De baas van de piekerfabriek. door Margreet van der Veen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De baas van de piekerfabriek. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De baas van de piekerfabriek. onder EAN-code 9789085606789 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Weten & Leren Doeboeken Boeken

De baas van de piekerfabriek. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De baas van de piekerfabriek. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De baas van de piekerfabriek. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De baas van de piekerfabriek. in grote mate positief.

De baas van de piekerfabriek. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De baas van de piekerfabriek. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De baas van de piekerfabriek. te kopen.

Het boek De baas van de piekerfabriek. onder EAN code 9789085606789  is geschreven door: Margreet van der Veen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De baas van de piekerfabriek. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De baas van de piekerfabriek. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De baas van de piekerfabriek. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De baas van de piekerfabriek. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De baas van de piekerfabriek.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De baas van de piekerfabriek. aanbieden. De PDF-versie van De baas van de piekerfabriek. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00