Zoek
  1. boeken
  2. De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen.

De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. boek PDF

Geschreven door Anne de Jong

Dit boek direct kopen via deze link.

De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen.:

Deze geweldige publicatie zal je helpen om jouw coaching-activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Het boek biedt je een uniek overzicht van zes van de meest bekende coaching-methoden, waaronder Voice Dialogue, Transactionele Analyse (TA), Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Oplossingsgericht Coachen, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Systemisch Werken. Deze methoden worden allemaal gedetailleerd uitgelegd, met voorbeelden van hoe je ze kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Daarnaast bevat dit boek ook een schat aan oefeningen die je kunt toepassen bij je coachees, waardoor je deze methodieken direct in de praktijk kunt brengen. De auteur heeft zelfs enkele voorbeeldcoachees toegevoegd, zodat je een beter beeld krijgt van hoe je vanuit de verschillende methodieken naar een hulpvraag kunt kijken. Zo kun je behoeften van je coachees beter begrijpen en deze directer helpen. Met dit boek heb je alle tools in handen om jouw coaching-activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

Aantal pagina's

176

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024402687

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. door Anne de Jong gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. onder EAN-code 9789024402687 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Leiderschap Boeken

De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. in grote mate positief.

De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. te kopen.

Het boek De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. onder EAN code 9789024402687  is geschreven door: Anne de Jong.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. aanbieden. De PDF-versie van De bekendste methodieken voor no-nonsense coachen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00