Zoek
  1. boeken
  2. De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie.

De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. boek PDF

Geschreven door Ton van Heugten

Dit boek direct kopen via deze link.

De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie.:

Psychologen en orthopedagogen hebben vaak de taak om een diagnose te stellen en te classificeren. Dit boek beschrijft een Aanpak van de Beschrijvende Diagnose (ABD) die is afgeleid van de richtlijn psychiatrische diagnostiek voor psychiaters, die ook aansluit bij wat in de DSM-5-TR en de GGZ Standaarden onder diagnose wordt verstaan. In dit boek worden meer details gegeven dan in het beknopt overzicht van de criteria. Er wordt ook informatie gegeven over hoe stigma te verminderen door een probleembeschrijving te gebruiken, die de diagnose in de taal van de cliënt is. Om de psycholoog te helpen met de diagnose en classificatie, bevat dit boek veel casus-illustraties. Deze kunnen direct in de praktijk worden toegepast. Ook wordt er informatie gegeven over de positieve effecten van diagnose en classificatie. Deze informatie is bedoeld voor (aanstaande) (gz)-psychologen, psychotherapeuten, klinisch (neuro)psychologen en andere betrokkenen in de geestelijke gezondheidszorg. Dit boek biedt kennis en inzicht dat kan helpen bij het stellen van een goede diagnose en classificatie.

Aantal pagina's

128

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp

EAN-Code

9789085602392

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. door Ton van Heugten gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. onder EAN-code 9789085602392 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken

De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. in grote mate positief.

De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. te kopen.

Het boek De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. onder EAN code 9789085602392  is geschreven door: Ton van Heugten.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. aanbieden. De PDF-versie van De beschrijvende diagnose en DSM-classificatie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00