Zoek
  1. boeken
  2. De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren.

De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. boek PDF

Geschreven door Saifedean Ammous

Dit boek direct kopen via deze link.

De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren.:

Het boek "De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren" is, zoals de naam al aangeeft, een diepgaand en informatief boek over Bitcoin. Geschreven door Saifedean Ammous, een expert op het gebied van economie, financiën en Bitcoin, biedt dit boek een veelomvattend overzicht van de geschiedenis van Bitcoin, zijn eigenschappen en toepassingen. Het boek begint met een korte uiteenzetting van de fundamentele kenmerken van Bitcoin, zoals de verschillen tussen het traditionele financiële systeem en Bitcoin. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op het onderwerp door de verschillende technische aspecten van Bitcoin te verklaren, zoals de blockchain, decentralisatie, consensusmechanisme en privacy. Daarnaast worden in dit boek ook de verschillende toepassingen van Bitcoin besproken, waaronder het gebruik als betaalmiddel, investeringsmogelijkheid en als middel voor internationale transacties. Het boek geeft ook een inzicht in de toekomst van Bitcoin, met gedetailleerde informatie over de verwachte evolutie van de technologie. De Nederlandse versie van het boek "De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren" is uitgerust met een duidelijke en begrijpelijke taal en gedetailleerde afbeeldingen, waardoor het een must-have is voor iedereen die meer wil weten over Bitcoin en de technologie die de toekomst zal vormen.

Aantal pagina's

346

Taal

Nederlands

Uitgever

Konsensus Network

EAN-Code

9789916951354

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. door Saifedean Ammous gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. onder EAN-code 9789916951354 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Economie Macro-economie Boeken

De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. in grote mate positief.

De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. te kopen.

Het boek De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. onder EAN code 9789916951354  is geschreven door: Saifedean Ammous.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. aanbieden. De PDF-versie van De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00