Zoek
  1. boeken
  2. De blauwe fabel.

De blauwe fabel. boek PDF

Geschreven door Ties Joosten

Dit boek direct kopen via deze link.

De blauwe fabel. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De blauwe fabel. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De blauwe fabel.:

De blauwe fabel biedt een diepgaande kijk in de wereld van de luchtvaart, KLM en de Nederlandse liefde voor de zwaan. Aan de hand van minutieus historisch onderzoek, tientallen interviews met insiders en boeiende verhalen maakt Ties Joosten duidelijk hoe de KLM keer op keer profiteert van de Nederlandse liefde voor de zwaan. Er wordt ook onderzocht of de KLM nog steeds dezelfde steun geniet als vroeger, nu de klimaatcrisis langzaam maar zeker de toekomstperspectieven van het bedrijf doet vervagen. De blauwe fabel is een uitdagend boek dat je een diepgaand inzicht biedt in de wereld van de luchtvaart. Je leert hoe de KLM en de Nederlandse liefde voor de zwaan samenwerken om het bedrijf te redden, zelfs in de meest moeilijke situaties. Je krijgt een beter begrip van waarom de overheid continu bereid is de KLM te steunen, en het boek geeft je de kans om te reflecteren op de vraag of de KLM nog steeds verdient welke steun het krijgt.

Aantal pagina's

256

Taal

Nederlands

Uitgever

Follow the Money

EAN-Code

9789083196015

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De blauwe fabel. door Ties Joosten gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De blauwe fabel. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De blauwe fabel. onder EAN-code 9789083196015 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Economie & Financiën Managementboeken Economie Politiek Aarde & Milieu Milieu Duurzaamheid Boeken

De blauwe fabel. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De blauwe fabel. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De blauwe fabel. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De blauwe fabel. in grote mate positief.

De blauwe fabel. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De blauwe fabel. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De blauwe fabel. te kopen.

Het boek De blauwe fabel. onder EAN code 9789083196015  is geschreven door: Ties Joosten.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De blauwe fabel. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De blauwe fabel. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De blauwe fabel. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De blauwe fabel. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De blauwe fabel.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De blauwe fabel. aanbieden. De PDF-versie van De blauwe fabel. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00