Zoeken
  1. boeken
  2. De corporate tribe.

De corporate tribe. boek PDF

Geschreven door Danielle Braun

Dit boek direct kopen via deze link.

De corporate tribe. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De corporate tribe. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De corporate tribe.:

De Corporate Tribe is een revolutionaire concept dat bedrijven helpt hun cultuur te verbeteren door de kracht van antropologie toe te passen. Het concept is ontwikkeld door Braun & Kramer, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van trainingen en programma's voor bedrijven. Dit concept is gebaseerd op de leerstof die antropologen gebruiken om de culturen van verschillende samenlevingen te begrijpen, en het helpt bedrijven om de context en dynamiek binnen hun organisatie te begrijpen. De Corporate Tribe biedt bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers een krachtig inzicht te geven in de eigen bedrijfscultuur. Bedrijven krijgen de kans om de samenwerking tussen afdelingen te verbeteren, om communicatieproblemen op te lossen en om hun bedrijfscultuur te versterken door de antropologische principes toe te passen. Het concept helpt ook om te begrijpen hoe de cultuur van een bedrijf verandert door de tijd heen, en waarom sommige veranderingen meer succesvol zijn dan andere. De Corporate Tribe helpt bedrijven hun strategieën te verbeteren, hun organisatie te versterken en meer duurzame resultaten te bereiken.

Aantal pagina's

340

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom uitgevers Amsterdam

EAN-Code

9789462760363

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De corporate tribe. door Danielle Braun gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De corporate tribe. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De corporate tribe. onder EAN-code 9789462760363 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

De corporate tribe. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De corporate tribe. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De corporate tribe. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De corporate tribe. in grote mate positief.

De corporate tribe. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De corporate tribe. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De corporate tribe. te kopen.

Het boek De corporate tribe. onder EAN code 9789462760363  is geschreven door: Danielle Braun.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De corporate tribe. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De corporate tribe. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De corporate tribe. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De corporate tribe. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De corporate tribe.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De corporate tribe. aanbieden. De PDF-versie van De corporate tribe. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00