Zoek
  1. boeken
  2. De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online.

De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. boek PDF

Geschreven door J.L. Wesdijk

Dit boek direct kopen via deze link.

De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online.:

De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online biedt alles wat nodig is om het niveau B1 te bereiken. Deze vervolgcursus is geschikt voor halfgevorderde anderstaligen die Nederlands voor buitenlanders hebben gevolgd, maar ook voor anderstaligen die een andere beginnerscursus hebben gevolgd. In 42 lessen leren de cursisten zo'n 2000 nieuwe woorden. De online cursus die bij het boek hoort, bevat alle teksten, de audio en de woordvertalingen. Daarnaast zijn er oefeningen en testen beschikbaar met inspreek- en afluistermodules, een automatische scoremelding en gedetailleerde feedback. Er is ook een uitgebreide teksthulp waarmee direct uitleg op het gebied van woorden, uitdrukkingen en grammatica opgeroepen kan worden. Wil je meer oefenen? Dan is er ook een oefenboek beschikbaar. Daarnaast is de Tweede ronde ook beschikbaar als app. Met de activatiecode in het boek heb je een jaar toegang tot het online materiaal. Na een jaar kun je desgewenst verlengen. Kijk voor meer informatie op www.nt2.nl. De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online biedt een complete cursus voor anderstaligen die het Nederlands naar een hoger niveau willen brengen. Met de uitgebreide ondersteuning in de online cursus is deze cursus ook zeer geschikt voor zelfstudie. Met de oefeningen, testen, audio en woordvertalingen kun je je Nederlands op een effectieve manier verbeteren. Ook is er een oefenboek en een app beschikbaar. Kortom, alles wat je nodig hebt om je Nederlands naar een hoger niveau te brengen.

Aantal pagina's

262

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Boom

EAN-Code

9789089534941

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. door J.L. Wesdijk gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. onder EAN-code 9789089534941 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Taal Educatieve uitgaven Boeken

De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. in grote mate positief.

De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. te kopen.

Het boek De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. onder EAN code 9789089534941  is geschreven door: J.L. Wesdijk.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. aanbieden. De PDF-versie van De Delftse methode Tweede ronde Tekstboek + online. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00