Zoek
  1. boeken
  2. De DGT-vaardigheden.

De DGT-vaardigheden. boek PDF

Geschreven door M.M. Linehan

Dit boek direct kopen via deze link.

De DGT-vaardigheden. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De DGT-vaardigheden. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De DGT-vaardigheden.:

De DGT-vaardigheden. Handleiding voor de vaardigheidstraining dialectische gedragstherapie van Marsha Linehan biedt een volledig overzicht van hoe de werkelijkheid te accepteren en te veranderen. Hierbij worden zowel validatieprincipes als gedragstherapeutisch beïnvloeden van gedrag geleerd. De methode is ontwikkeld om borderline-persoonlijkheidsstoornis te behandelen, maar inmiddels is aangetoond dat de methode effectief is bij een breed scala aan psychische en emotionele problemen. De DGT-vaardigheden worden ondersteund door leerwijzers en huiswerkbladen die als werkboeken uitgebracht zijn. Deze bevatten meer dan 225 gebruiksvriendelijke formulieren voor zowel cliënten als behandelaars die werken met de DGT-vaardigheden. De leerwijzers en huiswerkbladen zijn onderverdeeld in 4 delen: Algemene vaardigheden, Intermenselijke-effectiviteitsvaardigheden, Emotieregulatievaardigheden en FrustratietolerantieVaardigheden. Deze kunnen gemakkelijk worden gedownload van een webpagina die toegankelijk is voor kopers. De nieuwste editie van De DGT-vaardigheden bevat meer dan 225 leerwijzers en huiswerkbladen, die zorgen voor een snelle en gemakkelijke toegang tot de tools die aansluiten bij de specifieke behoeften van cliënten. Deze kunnen helpen bij het verwerven van kennis en vaardigheden die nodig zijn om een gezond en evenwichtig leven te leiden.

Aantal pagina's

446

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Assessment And Information B.V.

EAN-Code

9789026522819

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De DGT-vaardigheden. door M.M. Linehan gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De DGT-vaardigheden. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De DGT-vaardigheden. onder EAN-code 9789026522819 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

De DGT-vaardigheden. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De DGT-vaardigheden. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De DGT-vaardigheden. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De DGT-vaardigheden. in grote mate positief.

De DGT-vaardigheden. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De DGT-vaardigheden. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De DGT-vaardigheden. te kopen.

Het boek De DGT-vaardigheden. onder EAN code 9789026522819  is geschreven door: M.M. Linehan.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De DGT-vaardigheden. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De DGT-vaardigheden. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De DGT-vaardigheden. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De DGT-vaardigheden. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De DGT-vaardigheden.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De DGT-vaardigheden. aanbieden. De PDF-versie van De DGT-vaardigheden. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00