Zoek
  1. boeken
  2. De eerste 90 dagen.

De eerste 90 dagen. boek PDF

Geschreven door Michael Watkins

Dit boek direct kopen via deze link.

De eerste 90 dagen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De eerste 90 dagen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De eerste 90 dagen.:

Met deze klassieke gids van Michael D. Watkins kun je in negentig dagen een vliegende start maken bij je nieuwe baan, promotie of project. Je leert hoe je je goed kunt voorbereiden, early wins scoort, een sterk team bouwt en samenwerkingen aangaat. Daarnaast leer je hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je team helpt groeien. In elk hoofdstuk vind je handige checklists, tools en zelftests waarmee je de theorie direct in de praktijk kunt toepassen. Met deze gids heb je alle kennis en handvatten in handen om de transitie naar je nieuwe rol of baan met succes te volbrengen. Wat je ook gaat doen, deze gids helpt je de eerste negentig dagen door te komen. Je leert hoe je een betere leider wordt, je netwerk vergroot en een langerdurende impact achterlaat. Met behulp van deze gids kun je je doelen bereiken en een succesvolle carrière opbouwen.

Aantal pagina's

304

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047015031

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De eerste 90 dagen. door Michael Watkins gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De eerste 90 dagen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De eerste 90 dagen. onder EAN-code 9789047015031 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Populaire psychologie Sociale vaardigheden Leiderschap Boeken

De eerste 90 dagen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De eerste 90 dagen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De eerste 90 dagen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De eerste 90 dagen. in grote mate positief.

De eerste 90 dagen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De eerste 90 dagen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De eerste 90 dagen. te kopen.

Het boek De eerste 90 dagen. onder EAN code 9789047015031  is geschreven door: Michael Watkins.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De eerste 90 dagen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De eerste 90 dagen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De eerste 90 dagen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De eerste 90 dagen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De eerste 90 dagen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De eerste 90 dagen. aanbieden. De PDF-versie van De eerste 90 dagen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00