Zoek

De emotioneel afwezige moeder boek PDF

Geschreven door Jasmin Lee Cori

Dit boek direct kopen via deze link

De emotioneel afwezige moeder boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De emotioneel afwezige moeder over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De emotioneel afwezige moeder:

Kreeg je in je jeugd niet de aandacht van je moeder die je nodig had? In 'De emotioneel afwezige moeder' helpt Jasmin Lee Cori je met het helen van deze moederwond. In 'De emotioneel afwezige moeder' van Jasmin Lee Cori ga je aan de slag met je moederwond. Was je moeder te druk, te moe, afwezig, afstandelijk? Of ging al haar aandacht naar haar eigen (mentale) gezondheid? Dan kreeg je mogelijk niet de opvoeding, aandacht en liefde die je als kind nodig had. Vanwege hun onvervulde behoefte aan moederlijke zorg, worstelen inmiddels volwassen kinderen, zowel mannen als vrouwen, vaak met intieme relaties. Emotionele verwaarlozing in de kindertijd is een thema dat veel mensen raakt. Jasmin Lee Cori legt de vinger op de zere plek en biedt veel herkenning en steun. Ze helpt je begrijpen wat er ontbrak in je jeugd, hoe dit verband houdt met je moeders eigen geschiedenis, en laat zien hoe je de moederwond kunt helen.

Aantal pagina’s

304

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789020219166


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De emotioneel afwezige moeder door Jasmin Lee Cori gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De emotioneel afwezige moeder downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De emotioneel afwezige moeder onder EAN-code 9789020219166 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De emotioneel afwezige moeder recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De emotioneel afwezige moeder kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De emotioneel afwezige moeder recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De emotioneel afwezige moeder in grote mate positief.

De emotioneel afwezige moeder is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De emotioneel afwezige moeder PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De emotioneel afwezige moeder te kopen.

Het boek De emotioneel afwezige moeder onder EAN code 9789020219166  is geschreven door: Jasmin Lee Cori.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De emotioneel afwezige moeder downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De emotioneel afwezige moeder ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De emotioneel afwezige moeder beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De emotioneel afwezige moeder direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De emotioneel afwezige moeder?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De emotioneel afwezige moeder aanbieden. De PDF-versie van De emotioneel afwezige moeder kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00