Zoek
  1. boeken
  2. De functie van frictie.

De functie van frictie. boek PDF

Geschreven door Annemarie Mars

Dit boek direct kopen via deze link.

De functie van frictie. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De functie van frictie. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De functie van frictie.:

De functie van frictie is een boek van Annemarie Mars dat een diepgaand onderzoek onderwerpt aan de scheidslijn tussen functionele en disfunctionele frictie. Het boek laat twintig spanningsvelden zien die inherent zijn aan verandering. Met dit boek leert u hoe u een verandering kunt laten slagen, door de juiste vragen te stellen en door op te staan voor wat u belangrijk vindt. U leert ook hoe u valkuilen kunt vermijden waardoor onnodige frictie losgelaten wordt. Met behulp van praktische en nuchtere informatie, helpt het boek u om de juiste frictie te vinden waardoor de verandering succesvol kan verlopen. Dit boek biedt een unieke kijk op de dynamiek van veranderingen en hoe deze te behandelen voor een optimaal resultaat.

Aantal pagina's

200

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Koninklijke van Gorcum Bv

EAN-Code

9789023257912

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De functie van frictie. door Annemarie Mars gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De functie van frictie. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De functie van frictie. onder EAN-code 9789023257912 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

De functie van frictie. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De functie van frictie. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De functie van frictie. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De functie van frictie. in grote mate positief.

De functie van frictie. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De functie van frictie. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De functie van frictie. te kopen.

Het boek De functie van frictie. onder EAN code 9789023257912  is geschreven door: Annemarie Mars.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De functie van frictie. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De functie van frictie. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De functie van frictie. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De functie van frictie. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De functie van frictie.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De functie van frictie. aanbieden. De PDF-versie van De functie van frictie. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00