Zoek
  1. boeken
  2. De gelukkige leraar.

De gelukkige leraar. boek PDF

Geschreven door Maike Douglas-Westland

Dit boek direct kopen via deze link.

De gelukkige leraar. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De gelukkige leraar. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De gelukkige leraar.:

De gelukkige leraar is een boek geschreven door juf Maike. In dit boek deelt zij haar belangrijkste lessen en tips uit haar persoonlijke zoektocht naar het vinden van balans in het leven als leraar. Ze staat stil bij vragen zoals: hoe krijg je je boodschap bij collega’s en je leidinggevende over? Hoe zoek je de collectiviteit op? Hoe lukt het je om voor de volle 100 procent aanwezig te zijn in je werk en je privéleven? Daarnaast bevat De gelukkige leraar ook nuttige tips voor het beter plannen van je tijd en het maken van duidelijke keuzes. Er staan ook openhartige interviews in met onderwijscollega’s die hun ervaringen met jou willen delen. Door deze interviews krijg je een diepgaand inzicht in de persoonlijke ervaringen van andere leraren en krijg je meer inzicht in hun zoektocht naar balans tussen werk en privé. Met dit boek krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als leraar en te leren hoe je je vak en professionaliteit terug kunt pakken. Door middel van dit boek leer je hoe je de balans kunt vinden tussen je werk en je persoonlijke leven, zodat je weer gelukkig kunt zijn als leraar.

Aantal pagina's

148

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Pica

EAN-Code

9789493209305

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De gelukkige leraar. door Maike Douglas-Westland gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De gelukkige leraar. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De gelukkige leraar. onder EAN-code 9789493209305 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Educatieve psychologie Carriere & Succes Boeken

De gelukkige leraar. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De gelukkige leraar. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De gelukkige leraar. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De gelukkige leraar. in grote mate positief.

De gelukkige leraar. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De gelukkige leraar. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De gelukkige leraar. te kopen.

Het boek De gelukkige leraar. onder EAN code 9789493209305  is geschreven door: Maike Douglas-Westland.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De gelukkige leraar. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De gelukkige leraar. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De gelukkige leraar. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De gelukkige leraar. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De gelukkige leraar.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De gelukkige leraar. aanbieden. De PDF-versie van De gelukkige leraar. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00