Zoeken
  1. boeken
  2. De hei op.

De hei op. boek PDF

Geschreven door René Meijer

Dit boek direct kopen via deze link.

De hei op. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De hei op. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De hei op.:

De Hei op is een unieke teaminterventie die zorgt voor een blijvend effect. Het programma bestaat uit twee dagen, waarbij de eerste dag wordt besteed aan het versterken van de teamkracht. We gebruiken daarvoor verschillende opdrachten en oefeningen die de teamleden in staat stellen om hun eigen groepsdynamiek te ervaren. Aan de hand van deze ervaringen helpen we de teamleden bij het versterken van hun eigen communicatie, samenwerking en oplossingsvermogen. De tweede dag richten we ons op het versterken van de leidinggevende kracht. We staan stil bij de spanning tussen leidinggeven en ondersteunen, en gaan in op de eigen rol als teamcoach en leidinggevende. We leren hoe je als leidinggevende het beste kan sturen, begeleiden en faciliteren vanuit deze spanning. We combineren deze twee elementen met een outdoor training op de hei. We gaan buiten de vergaderruimte om de teamleden een andere omgeving aan te bieden waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Het doel is om de teamleden te helpen hun eigen vermogens nog beter te benutten, zodat de resultaten van de heidag ook op de langere termijn blijvend zichtbaar zijn.

Aantal pagina's

152

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Boom/Nelissen

EAN-Code

9789024403530

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De hei op. door René Meijer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De hei op. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De hei op. onder EAN-code 9789024403530 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Boeken

De hei op. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De hei op. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De hei op. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De hei op. in grote mate positief.

De hei op. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De hei op. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De hei op. te kopen.

Het boek De hei op. onder EAN code 9789024403530  is geschreven door: René Meijer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De hei op. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De hei op. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De hei op. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De hei op. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De hei op.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De hei op. aanbieden. De PDF-versie van De hei op. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00