Zoek
  1. boeken
  2. De ik-fabriek.

De ik-fabriek. boek PDF

Geschreven door Carla van Wensen

Dit boek direct kopen via deze link.

De ik-fabriek. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De ik-fabriek. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De ik-fabriek.:

De Ik-fabriek is een uniek, interactief product dat kinderen helpt bij het versterken van hun mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Het stelt kinderen in staat om hun lichaam en geest in balans te brengen. De activiteiten in de Ik-fabriek helpen kinderen om bewust te worden van hun gevoelens, gedachten en lichamelijke bewegingen. Ze leren hoe ze hun fysieke ervaringen kunnen gebruiken om hun emotionele staat te reguleren. De Ik-fabriek bestaat uit een reeks leuke, educatieve spelletjes waarmee kinderen zichzelf beter leren kennen. Er worden verschillende technieken aangeboden, zoals ademhalings- en ontspanningsoefeningen, die helpen om hun zelfregulering te verbeteren. Ook biedt de Ik-fabriek kinderen een veilige omgeving waar ze hun emoties en gedachten kunnen onderzoeken, waardoor ze betere beslissingen kunnen nemen over hun gedrag en leren hoe ze hun problemen kunnen aanpakken. De Ik-fabriek is een leuke en leerzame manier voor kinderen om de samenhang tussen hun lijf en hersenen te ontdekken en te begrijpen. Het biedt kinderen unieke mogelijkheden om hun emotionele, mentale en fysieke gezondheid te versterken, zodat ze met meer zelfvertrouwen en levensvreugde door het leven kunnen gaan.

Aantal pagina's

140

Taal

Nederlands

Uitgever

Swp, Uitgeverij B.V.

EAN-Code

9789085606819

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De ik-fabriek. door Carla van Wensen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De ik-fabriek. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De ik-fabriek. onder EAN-code 9789085606819 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Weten & Leren Boeken

De ik-fabriek. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De ik-fabriek. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De ik-fabriek. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De ik-fabriek. in grote mate positief.

De ik-fabriek. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De ik-fabriek. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De ik-fabriek. te kopen.

Het boek De ik-fabriek. onder EAN code 9789085606819  is geschreven door: Carla van Wensen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De ik-fabriek. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De ik-fabriek. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De ik-fabriek. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De ik-fabriek. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De ik-fabriek.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De ik-fabriek. aanbieden. De PDF-versie van De ik-fabriek. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00