Zoeken
  1. boeken
  2. De kracht van de kudde.

De kracht van de kudde. boek PDF

Geschreven door Linda Kohanov

Dit boek direct kopen via deze link.

De kracht van de kudde. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De kracht van de kudde. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De kracht van de kudde.:

In De kracht van de kudde neemt Linda Kohanov ons mee naar een wereld die wordt geregeerd door non-verbale communicatie en leiderschap. Ze bevestigt dat een leiderschap met wederzijds instemmen waarin de leidende rol niet vastligt, een krachtige manier is om conflicten te vermijden en creativiteit te koesteren. Ze gebruikt diverse culturen en hun leiders uit de geschiedenis om te tonen hoe macht verkregen kan worden door assertiviteit en bewustzijn van lichaam en geest. In het tweede deel van het boek "Een korte geschiedenis van macht" geeft Kohanov voorbeelden van culturele vernieuwers die geïnspireerd zijn door paarden. Ze verkennen de voordelen van "niet-agressieve macht" en laten zien dat bewustzijn van lichaam en geest cruciaal is voor het verkrijgen van macht. Door middel van verhalen over herdersculturen in Afrika en Mongolië, toont Kohanov de kracht aan van een leiderschap gebaseerd op wederzijds instemmen. Daarnaast maakt ze ook gebruik van het gedrag van volwassen paardenkuddes om te tonen hoe macht verkregen kan worden door assertiviteit. De kracht van de kudde is een boek dat je leert omgaan met conflicten, leiding te geven zonder agressie en assertief te zijn. Kohanov geeft twaalf krachtige leidende principes waarmee iedereen de kracht van de kudde kan ervaren.

Aantal pagina's

452

Taal

Nederlands

Uitgever

BBNC Uitgevers

EAN-Code

9789077462829

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De kracht van de kudde. door Linda Kohanov gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De kracht van de kudde. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De kracht van de kudde. onder EAN-code 9789077462829 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Vrije tijd & Hobby Sport & Outdoor Geneeskunde & Verpleging Managementboeken Diergeneeskunde Paardensport & Hondensport Huisdieren Leiderschap Vee- & Paardengeneeskunde Paarden Boeken

De kracht van de kudde. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De kracht van de kudde. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De kracht van de kudde. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De kracht van de kudde. in grote mate positief.

De kracht van de kudde. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De kracht van de kudde. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De kracht van de kudde. te kopen.

Het boek De kracht van de kudde. onder EAN code 9789077462829  is geschreven door: Linda Kohanov.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De kracht van de kudde. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De kracht van de kudde. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De kracht van de kudde. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De kracht van de kudde. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De kracht van de kudde.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De kracht van de kudde. aanbieden. De PDF-versie van De kracht van de kudde. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00