Zoek
  1. boeken
  2. De kracht van oplossingen.

De kracht van oplossingen. boek PDF

Geschreven door Peter de Jong

Dit boek direct kopen via deze link.

De kracht van oplossingen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De kracht van oplossingen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De kracht van oplossingen.:

De kracht van oplossingen is het ultieme handboek voor oplossingsgericht werken. Sinds Peter de Jong en Insoo Kim Berg de eerste Engelstalige versie in 1998 schreven, is de methode van oplossingsgericht werken geëvolueerd en door vele disciplines omarmd. Inmiddels is de Engelstalige versie vertaald in verschillende talen, waaronder ook in het Nederlands door Herman de Hoogh en Gerda ter Haar. De kracht van oplossingen heeft een toegankelijke opzet met duidelijke vaardigheden die nodig zijn om oplossingsgericht te werken. Daarnaast bevat het boek praktische casuïstiek, verwerkingsvragen, verdiepende theoretische hoofdstukken en een nieuw register. Ook zijn er evidence-based richtlijnen opgenomen die als hulpmiddel bij het (verder) ontwikkelen van de vaardigheden kunnen dienen. Dit boek is geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren hulpverleners en is daarmee een ideale aanvulling op de leerstof. De kracht van oplossingen is een boek dat lezers uitdaagt om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Met behulp van verschillende oefeningen kun je je vaardigheid verbeteren en meer vertrouwd raken met de methodiek. Ook worden er casestudy's gebruikt om de theorie toe te passen in de praktijk. Door de koppeling van casuïstiek en theorie, wordt het makkelijk gemaakt om te begrijpen hoe je oplossingsgericht kunt werken. Daarnaast biedt het boek een goede basis voor het toepassen van deze methode in je dagelijkse werk.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson Benelux B.V.

EAN-Code

9789043041195

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De kracht van oplossingen. door Peter de Jong gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De kracht van oplossingen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De kracht van oplossingen. onder EAN-code 9789043041195 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Psychologie Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Gedragspsychologie Psychotherapie Boeken

De kracht van oplossingen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De kracht van oplossingen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De kracht van oplossingen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De kracht van oplossingen. in grote mate positief.

De kracht van oplossingen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De kracht van oplossingen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De kracht van oplossingen. te kopen.

Het boek De kracht van oplossingen. onder EAN code 9789043041195  is geschreven door: Peter de Jong.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De kracht van oplossingen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De kracht van oplossingen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De kracht van oplossingen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De kracht van oplossingen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De kracht van oplossingen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De kracht van oplossingen. aanbieden. De PDF-versie van De kracht van oplossingen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00