Zoek

De leeuw in de muis boek PDF

Geschreven door Rachel Bright

Dit boek direct kopen via deze link

De leeuw in de muis boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De leeuw in de muis over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De leeuw in de muis:

De leeuw in de muis' is een mooi prentenboek over een muisje dat zo moedig wil zijn als een leeuw. Gaat hem dat lukken? In de leer bij de leeuw Een klein muisje voelt zich door zijn formaat niet gezien en onbegrepen en kijkt (letterlijk) enorm op tegen de leeuw, die met zijn luide gebrul door iedereen gehoord wordt. Het muisje besluit, ondanks zijn angst, in de leer te gaan bij de leeuw. Maar als hij eenmaal neus-aan-neus staat met het machtigste roofdier op aarde, blijkt dat er in die stoere leeuw ook een bang muisje verstopt zit.

Aantal pagina’s

32

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789025766146


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De leeuw in de muis door Rachel Bright gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De leeuw in de muis downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De leeuw in de muis onder EAN-code 9789025766146 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De leeuw in de muis recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De leeuw in de muis kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De leeuw in de muis recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De leeuw in de muis in grote mate positief.

De leeuw in de muis is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De leeuw in de muis PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De leeuw in de muis te kopen.

Het boek De leeuw in de muis onder EAN code 9789025766146  is geschreven door: Rachel Bright.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De leeuw in de muis downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De leeuw in de muis ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De leeuw in de muis beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De leeuw in de muis direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De leeuw in de muis?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De leeuw in de muis aanbieden. De PDF-versie van De leeuw in de muis kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00