Zoeken
  1. boeken
  2. De levende Koran.

De levende Koran. boek PDF

Geschreven door Multilibris

Dit boek direct kopen via deze link.

De levende Koran. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De levende Koran. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De levende Koran.:

De levende Koran is een vertaling van de Heilige Koran in de Nederlandse taal met commentaar. Vertaald door Dr. Özcan Hdr - Drs. Fatih Okumu Bewerkt door Kees Mousa Hoek, Rotterdam: 2013, IUR Press & Stichting Lezen & Leren. Deze vertaalversie is gecomponeerd uit een inleiding, LXXXII pagina's Koranvertaling en 610 pagina's commentaar. De vertaalversie is samengesteld door een team van stafleden van de Islamitische Universiteit van Rotterdam in samenwerking met de Stichting Lezen & Leven. Het team heeft zich in zes lange jaren ingezet om deze vertaling tot een goed einde te brengen. De vertaling is kritisch benaderd en bevat waardevolle eigenschappen. Er is steeds rekening gehouden met de originele Arabische Koranverzen. De vertalers hebben geprobeerd om de vertaling zo dicht mogelijk bij de letterlijke betekenis van de Koran te houden. Deze vertaling is daarom een uitstekend hulpmiddel voor iedereen die de Heilige Koran in het Nederlands wil lezen of bestuderen.

Aantal pagina's

694

Taal

Nederlands

Uitgever

Multilibris, Uitgeverij

EAN-Code

9789491898037

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De levende Koran. door Multilibris gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De levende Koran. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De levende Koran. onder EAN-code 9789491898037 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Religie, Spiritualiteit & Filosofie Religie Islam Boeken

De levende Koran. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De levende Koran. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De levende Koran. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De levende Koran. in grote mate positief.

De levende Koran. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De levende Koran. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De levende Koran. te kopen.

Het boek De levende Koran. onder EAN code 9789491898037  is geschreven door: Multilibris.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De levende Koran. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De levende Koran. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De levende Koran. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De levende Koran. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De levende Koran.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De levende Koran. aanbieden. De PDF-versie van De levende Koran. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00