Zoeken
  1. boeken
  2. De magie van genezing.

De magie van genezing. boek PDF

Geschreven door Willem van der Does

Dit boek direct kopen via deze link.

De magie van genezing. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De magie van genezing. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De magie van genezing.:

De magie van genezing is een fascinerend boek dat de lezer meeneemt op een schokkende reis door de geschiedenis van de psychiatrie. De lezer zal leren over de gruwelijke experimenten die op mensen in psychische nood zijn uitgeprobeerd en de triomfen die de geneeskunde heeft geboekt. Hoogleraar Willem van der Does vertelt op een onderhoudende manier over de ontdekking van hypnose en het placebo-effect, de Nobelprijs-winnende uitvinder van lobotomie en de successen die psychedelica decennia geleden al boekte. We leren ook wat de spectaculaire ongelukken onderweg ons hebben geleerd en welke weg er nog te gaan is. De magie van genezing is een uitdagend boek vol verrassende informatie over de geneeskunde en psychiatrie. Het geeft de lezer een goed inzicht in de geschiedenis van deze vakgebieden en stelt hen in staat om meer te begrijpen over de manieren waarop psychische problemen nu worden behandeld. Het boek geeft ook een kritische blik op het verleden, waardoor de lezer de lessen kan leren die de psychiatrie heeft geleerd over hoe mensen met emotionele en psychische problemen behandeld moeten worden. De magie van genezing is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de geneeskunde en psychiatrie.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Alfabet uitgevers

EAN-Code

9789021341408

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De magie van genezing. door Willem van der Does gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De magie van genezing. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De magie van genezing. onder EAN-code 9789021341408 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Specialistische geneeskunde Sociologie Biologie Wetenschap algemeen Geschiedenis van de geneeskunde Neurologie & Klinische neurofysiologie Interdisciplinaire studies Hersenen Geschiedenis van de wetenschap Geschiedenis van de wetenschap Boeken

De magie van genezing. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De magie van genezing. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De magie van genezing. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De magie van genezing. in grote mate positief.

De magie van genezing. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De magie van genezing. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De magie van genezing. te kopen.

Het boek De magie van genezing. onder EAN code 9789021341408  is geschreven door: Willem van der Does.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De magie van genezing. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De magie van genezing. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De magie van genezing. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De magie van genezing. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De magie van genezing.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De magie van genezing. aanbieden. De PDF-versie van De magie van genezing. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00