Zoek

De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht boek PDF

Geschreven door Anna Ruhe

Dit boek direct kopen via deze link

De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht:

Een magisch verhaal voor de fans van Harry Potter en Nevermoor! Het ruikt vreemd in de oude villa, naar… naar wel duizend dingen tegelijk! Dat is het eerste wat Lucie aan haar nieuwe thuis opvalt. Maar die geuren lijken nergens vandaan te komen en de sleutel die Lucie onder een vloerplank vindt, lijkt in geen enkel slot te passen. Is er soms een verborgen kamer in de villa? Samen met haar jongere broertje Benno en hun buurjongen Mats gaat Lucie op onderzoek uit. Als ze de geheime kamer in de villa vinden, kunnen de kinderen hun ogen niet geloven: de muren hangen van de vloer tot aan het plafond vol met planken. En op die planken staan duizenden flesjes, waarin de heerlijkste parfums borrelen en glinsteren! Al snel komen ze erachter dat achter het glas niet alleen de heerlijkste geuren schuilen, maar ook talloze gevaren. En één flesje kan zelfs beter voorgoed gesloten blijven… Eerste deel in een spannende serie Om zelf te lezen vanaf 9 jaar, maar ook fantastisch om voor te lezen Een magische setting, een avontuurlijk verhaal en een stoere heldin! Lees ook uit deze serie: De magische apotheek 2 - Het mysterie van de zwarte bloem De magische apotheek 3 - De strijd om de meteoor De magische apotheek 4 - Het toernooi van de parfumeurs

Aantal pagina’s

264

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789000366095


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht door Anna Ruhe gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht onder EAN-code 9789000366095 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht in grote mate positief.

De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht te kopen.

Het boek De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht onder EAN code 9789000366095  is geschreven door: Anna Ruhe .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht aanbieden. De PDF-versie van De magische apotheek 1Er hangt een geheim in de lucht kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00