Zoeken

De match boek PDF

Geschreven door Harlan Coben

Dit boek direct kopen via deze link

De match boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De match over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De match :

In deze nieuwe nagelbijter zet de meester van het hedendaagse thrillergenre zijn traditie van ongekende spanning en adembenemende wendingen voort Wanneer een match in een online voorouderdatabase Wilde op het spoor brengt van een naast familielid, staat hij op het punt het mysterie rondom zijn jeugd op te lossen. Alleen verdwijnt dit familielid net zo snel als hij is gekomen. Wilde zet zijn onderzoek onverschrokken voort via verschillende DNA-websites, waar hij in aanraking komt met een gemeenschap van doxxers, een geheime groep die zich inzet voor het ontmaskeren van anonieme online trollen. Maar dan wordt een van deze doxxers dood aangetroffen, en wordt het al snel duidelijk dat de moordenaar zeer geïnteresseerd is in Wilde en zijn onderzoek… Harlan Coben in de pers ‘De personages naast Wilde en Crimstein zijn uit steen gehouwen, de dialogen volkomen natuurlijk, de ontknoping sensationeel.’ **** VN Detective & Thrillergids ‘Het succes van Harlan Coben is groot én we hebben het laatste van zijn hand nog lang niet gehad. Da’s maar goed ook!’ ThrillZone.nl ‘Duizelingwekkend ingenieus. Dit is immers niet zomaar een spannende thriller, dit is een Coben.’ Nu.nl ‘Harlan Coben heeft het binge-readen uitgevonden. Wat een meesterlijke auteur.’ Bol.com Lees Magazine

Aantal pagina’s

400

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789402318579


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De match door Harlan Coben gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De match downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De match onder EAN-code 9789402318579 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De match recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De match kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De match recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De match in grote mate positief.

De match is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De match PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De match te kopen.

Het boek De match onder EAN code 9789402318579  is geschreven door: Harlan Coben .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De match downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De match ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De match beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De match direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De match ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De match aanbieden. De PDF-versie van De match kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00