Zoek
  1. boeken
  2. De mythe van normaal.

De mythe van normaal. boek PDF

Geschreven door Daniel Maté

Dit boek direct kopen via deze link.

De mythe van normaal. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De mythe van normaal. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De mythe van normaal.:

In De mythe van normaal, een onthullend boek over trauma, ziekte en heling in een toxische maatschappij, geeft Gabor Maté een andere kijk op wat 'normaal' is. Veel mensen geloven dat 'normaal' gelijk is aan 'gezond zijn', maar volgens Maté is dat niet het geval. Hij stelt dat al onze ziekte voortkomt uit het leven in een ongezonde samenleving, waarin de gezondheidszorg steeds verder weg lijkt te zijn. In dit boek laat hij zien dat de sleutel tot het herstel van onze gezondheid en welzijn ligt in het herstel van onze medemenselijkheid en het omarmen van onze authenticiteit, ongeacht de maatschappelijke verwachtingen. De mythe van normaal biedt een kritische reflectie op de manier waarop we leven en hoe dat ons lijden beïnvloedt. Maté illustreert aan de hand van voorbeelden hoe trauma en ziekte door onze hedendaagse maatschappij worden veroorzaakt, en hoe wij onszelf kunnen helen door het herstel van onze verbondenheid met de wereld om ons heen. Dit boek is meer dan een verhaal over trauma en genezing: het is een pleidooi voor een stuk bewustzijn en verantwoordelijkheid voor onszelf en onze maatschappij.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Ankhhermes, Uitgeverij

EAN-Code

9789020220261

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De mythe van normaal. door Daniel Maté gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De mythe van normaal. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De mythe van normaal. onder EAN-code 9789020220261 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Religie, Spiritualiteit & Filosofie Psychologie Gezondheidsproblemen Sociale & Ethische kwesties Emoties Spiritualiteit Depressie Stress & Burn-out Verslavingen Ziekte & Verslaving Genezing Boeken

De mythe van normaal. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De mythe van normaal. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De mythe van normaal. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De mythe van normaal. in grote mate positief.

De mythe van normaal. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De mythe van normaal. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De mythe van normaal. te kopen.

Het boek De mythe van normaal. onder EAN code 9789020220261  is geschreven door: Daniel Maté.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De mythe van normaal. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De mythe van normaal. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De mythe van normaal. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De mythe van normaal. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De mythe van normaal.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De mythe van normaal. aanbieden. De PDF-versie van De mythe van normaal. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00