Zoek

De NEEhoorn boek PDF

Geschreven door Marc-Uwe Kling

Dit boek direct kopen via deze link

De NEEhoorn boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De NEEhoorn over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De NEEhoorn :

In het Heerlijke Hartenwoud wordt een kleine poezelige eenhoorn geboren. Hoewel iedereen hem ontzettend li-la-lief vindt en hem gesuikerd geluksgras voert, gedraagt hij zich helemaal niet als een eenhoorn. Hij zegt constant op alles NEE, dus noemt zijn familie hem de NEEhoorn. Op een dag ontsnapt de NEEhoorn uit het Hartenwoud en ontmoet hij een wasbeer die niet wil luisteren, een hond die echt nergens van houdt en een prinses die het met niks eens is. Samen trekken ze eropuit. Want samen chagrijnig zijn, is veel leuker! Vertaald door Jaap Robben. ‘heel spitsvondig vertaald door Jaap Robben, die sowieso een groot aandeel in het succes heeft, want zijn grappen zijn écht leuk, en het Duits schemert er nooit doorheen. Heel knap. De tekeningen zijn ook geestig, inventief en kleurrijk, en alles samen rechtvaardigt de hype he-le-maal.’ – Edward van de Vendel

Aantal pagina’s

48

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789021422954


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De NEEhoorn door Marc-Uwe Kling gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De NEEhoorn downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De NEEhoorn onder EAN-code 9789021422954 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De NEEhoorn recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De NEEhoorn kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De NEEhoorn recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De NEEhoorn in grote mate positief.

De NEEhoorn is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De NEEhoorn PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De NEEhoorn te kopen.

Het boek De NEEhoorn onder EAN code 9789021422954  is geschreven door: Marc-Uwe Kling.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De NEEhoorn downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De NEEhoorn ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De NEEhoorn beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De NEEhoorn direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De NEEhoorn ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De NEEhoorn aanbieden. De PDF-versie van De NEEhoorn kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00