Zoek

De ongehoorzaamheid van de liefde boek PDF

Geschreven door Christina Von Dreien

Dit boek direct kopen via deze link

De ongehoorzaamheid van de liefde boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De ongehoorzaamheid van de liefde over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De ongehoorzaamheid van de liefde:

We leven in een bijzondere tijd die elk jaar merkwaardiger lijkt te worden. Veel mensen vragen zich af hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren, vooral wat we hier op Aarde de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Waarom is er in onze wereld zoveel ellende? En hoe loopt het allemaal af? 'De ongehoorzaamheid van de liefde' beantwoordt deze vragen met inzichtelijke en soms verrassende verklaringen van de huidige wereldsituatie. Het boek roept op tot meer moed en menselijkheid en tot geweldloos verzet tegen een sociaal systeem dat zo ver van de liefde afstaat dat het de natuur gewetenloos vernietigt en leugens, manipulatie, geweld en oorlogen als norm hanteert. Maar ondanks al deze merkwaardige gebeurtenissen schetst Christina een zeer positief beeld van de toekomst van onze planeet. Op fascinerende wijze laat ze zien dat de mens van nature een vriendelijk en liefdevol wezen is en dat het daarom slechts een kwestie van tijd is dat het huidige systeem van negativiteit uiteenvalt en wordt vervangen door een nieuwe vorm van samenleven die gebaseerd is op vrede, vrijheid en wederzijds respect. Want steeds meer mensen ontwaken, verenigen zich en geven een lichtvolle impuls tot verandering. De stille revolutie van de ongehoorzaamheid van de liefde kan niet meer worden tegengehouden. ‘Als een mens op liefde is afgestemd, zal hij zichzelf of andere levende wezens nooit schaden, want liefde steunt en beschermt het leven altijd. Als van een liefdevol mens wordt verwacht of geëist dat hij anderen kwaad doet, kan hij niet gehoorzamen. Deze geesteshouding zou je de “ongehoorzaamheid van de liefde” kunnen noemen.’ Christina von Dreien (2001) werd met een sterk verruimd bewustzijn en een veelheid aan paranormale gaven geboren. Daarmee behoort ze tot een nieuwe generatie jonge mensen die ons een geheel nieuwe dimensie van het menselijk bestaan laten zien. Deze wegwijzers en impulsgevers zijn gekomen om ons te vertellen welke intrinsieke waarde en grootsheid wij als mens hebben en hoeveel positief potentieel er sluimerend in ons allemaal aanwezig is. Na de bestsellers 'Bewustzijn schept vrede' en 'Uiteindelijk komt alles goed' heeft ze met 'De ongehoorzaamheid van de liefde' haar derde boek geschreven.

Aantal pagina’s

128

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789460152214


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De ongehoorzaamheid van de liefde door Christina Von Dreien gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De ongehoorzaamheid van de liefde downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De ongehoorzaamheid van de liefde onder EAN-code 9789460152214 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De ongehoorzaamheid van de liefde recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De ongehoorzaamheid van de liefde kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De ongehoorzaamheid van de liefde recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De ongehoorzaamheid van de liefde in grote mate positief.

De ongehoorzaamheid van de liefde is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De ongehoorzaamheid van de liefde PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De ongehoorzaamheid van de liefde te kopen.

Het boek De ongehoorzaamheid van de liefde onder EAN code 9789460152214  is geschreven door: Christina Von Dreien.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De ongehoorzaamheid van de liefde downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De ongehoorzaamheid van de liefde ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De ongehoorzaamheid van de liefde beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De ongehoorzaamheid van de liefde direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De ongehoorzaamheid van de liefde?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De ongehoorzaamheid van de liefde aanbieden. De PDF-versie van De ongehoorzaamheid van de liefde kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00