Zoeken
  1. boeken
  2. De ontwikkeling van het kind.

De ontwikkeling van het kind. boek PDF

Geschreven door Frank C. Verhulst

Dit boek direct kopen via deze link.

De ontwikkeling van het kind. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De ontwikkeling van het kind. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De ontwikkeling van het kind.:

De ontwikkeling van het kind biedt betrouwbare en toegankelijke informatie over de ontwikkeling van kinderen en adolescenten sinds 1989. In dit standaardwerk worden de levensfasen vanaf de prenatale periode tot en met de adolescentie overzichtelijk weergegeven. Hierbij wordt aandacht besteed aan vaardigheden zoals taal, denken, gedrag, emoties en sociale relaties. In deze elfde, herziene editie is er meer aandacht voor de adolescentie dan voorheen. Het boek is bedoeld voor zowel professionals als ouders en sluit aan bij de praktijk. De auteur heeft de inhoud op een manier beschreven die ook voor mensen die niet bekend zijn met de wetenschappelijke kennis op dit gebied begrijpelijk is. Deze editie bevat ook een aantal nieuwe onderdelen, zoals een uitgebreidere bespreking van de verschillende groepen die invloed hebben op de ontwikkeling van het kind, zoals familie, leerkrachten en vrienden. Daarnaast wordt er ook dieper ingegaan op de huidige technologie en de effecten die deze heeft op de ontwikkeling van het kind. Dit boek bevat dus alle informatie die nodig is voor een goed inzicht in de ontwikkeling van kinderen. Het is een praktisch en handzaam boek voor iedereen die geïnteresseerd is in de algehele ontwikkeling van kinderen en adolescenten.

Aantal pagina's

220

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Koninklijke van Gorcum Bv

EAN-Code

9789023257707

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De ontwikkeling van het kind. door Frank C. Verhulst gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De ontwikkeling van het kind. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De ontwikkeling van het kind. onder EAN-code 9789023257707 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Psychiatrie Boeken

De ontwikkeling van het kind. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De ontwikkeling van het kind. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De ontwikkeling van het kind. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De ontwikkeling van het kind. in grote mate positief.

De ontwikkeling van het kind. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De ontwikkeling van het kind. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De ontwikkeling van het kind. te kopen.

Het boek De ontwikkeling van het kind. onder EAN code 9789023257707  is geschreven door: Frank C. Verhulst.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De ontwikkeling van het kind. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De ontwikkeling van het kind. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De ontwikkeling van het kind. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De ontwikkeling van het kind. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De ontwikkeling van het kind.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De ontwikkeling van het kind. aanbieden. De PDF-versie van De ontwikkeling van het kind. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00