Zoek
  1. boeken
  2. De oplossingenmachine.

De oplossingenmachine. boek PDF

Geschreven door Wouter Hart

Dit boek direct kopen via deze link.

De oplossingenmachine. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De oplossingenmachine. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De oplossingenmachine.:

Product naam: De oplossingenmachine Productbeschrijving: We zijn ons allemaal bewust van de kracht van intrinsieke motivatie en het geven van ruimte en vertrouwen. Maar in de praktijk blijven er regels ontstaan, een gevoel van moeten of zelfs wantrouwen. Waar komt dat vandaan? Wouter Hart en Thom Verheggen hebben een belangrijke oorzaak ontdekt: de oplossingenmachine. Deze zit in ieder van ons, is overal aanwezig en doet verborgen of duidelijk zichtbaar zijn werk. De oplossingenmachine verandert moeilijke vraagstukken in kant-en-klare oplossingen. Dit lijkt ongelooflijk aantrekkelijk, maar het kan ook leiden tot wat we eigenlijk niet willen. Want bij iedere oplossing die je geeft, pak je iets van een ander af. In dit boek leer je hoe jij als Afpakker, Oppakker, Brave Hendrik of Calimero de oplossingenmachine kunt voeden, maar ook kunt stoppen. Je leert over de kracht van vragen, het vinden van haakjes en de kunst van niet te veel, maar wél genoeg. Met kleine verhalen en de lessen eruit, leer je over verantwoordelijkheid geven en nemen. Over moeten en willen. Op ons werk en thuis.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024456123

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De oplossingenmachine. door Wouter Hart gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De oplossingenmachine. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De oplossingenmachine. onder EAN-code 9789024456123 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

De oplossingenmachine. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De oplossingenmachine. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De oplossingenmachine. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De oplossingenmachine. in grote mate positief.

De oplossingenmachine. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De oplossingenmachine. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De oplossingenmachine. te kopen.

Het boek De oplossingenmachine. onder EAN code 9789024456123  is geschreven door: Wouter Hart.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De oplossingenmachine. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De oplossingenmachine. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De oplossingenmachine. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De oplossingenmachine. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De oplossingenmachine.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De oplossingenmachine. aanbieden. De PDF-versie van De oplossingenmachine. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00